Από την αγκαλιά της μάνας όπου βρήκε τραγικό θάνατο στην αγκαλιά των Αγγέλων-Κηδεύτηκε το βρέφος της Κρήτης

Το μεσημέρι της Τρίτης

Στην αγκαλιά των Αγγέλων είναι πλέον το 6 μηνών βρέφος που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή και με βαριά τραύματα την περασμένη εβδομάδα, ενώ το... κρατούσε στα χέρια της, η μητέρα του!

Το μεσημέρι της Τρίτης το άψυχο σώμα του μωρού μεταφέρθηκε από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της Σητείας και στη συνέχεια στο νεκροταφείο της πόλης, μέσα σε κλίμα οδύνης.

Η εικόνα και μόνο του μικρού λευκού φέρετρου λύγιζε και τους πιο σκληρούς... Δεν υπήρχαν λόγια για να του πουν, δεν έφταναν όλα τα λουλούδια του κόσμου για να το αποχαιρετήσουν.... Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, και ο ουρανός της Σητείας μαύρος. Κανείς δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε φορά που ένα παιδάκι φεύγει από τη ζωή. 

Οι γονείς, και οι συγγενείς του άτυχου βρέφους το είδαν για τελευταία φορά με δάκρυα στα μάτια και το συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία. 

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας του βρέφους που κατηγορείται ότι το σκότωσε, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ μετά τον σάλο που προκλήθηκε στην Κρήτη για την απόφαση αυτή- και λίγο πριν την κηδεία του μωρού- η συνήγορος του κατηγορούμενου πατέρα κ.Μαρία Παπαβασιλείου προχώρησε στην δημοσιοποίηση ... επιστολής, με κύριους αποδέκτες τους δημοσιογράφους.  

Πάντως, τα ερωτήματα που προέκυψαν από τη στιγμή που το βρέφος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο παραμένουν αναπάντητα.  Η αναζήτηση ευθυνών για  το φρικτό θάνατο του μωρού που συγκλόνισε την χώρα θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες... 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top