Ένας γιατρός στο νοσοκομείο του Πύργου, την ώρα που εξέταζε ασθενή στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, έπεσε θύμα επίθεσης από τους οξύθυμους συγγενείς του ασθενούς. Οι συγγενείς ήθελαν να ενημερωθούν για την κατάσταση του ανθρώπου τους και, όταν ο γιατρός τους ζήτησε να περιμένουν να ολοκληρώσει την εξέταση, εκείνοι του επιτέθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής έφτασε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κ.Υ. Γαστούνης, ως τραυματίας τροχαίου, στις 12.00 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο αρμόδιος γιατρός ανέλαβε να τον εξετάσει στο χειρουργικό τμήμα των Επειγόντων, για να διαγνώσει την κατάσταση του. Όμως, οι δύο συγγενείς του ασθενή, που ήταν μαζί του, αντέδρασαν όταν ο γιατρός τους ζήτησε να βγουν έξω, για να ολοκληρώσει την εξέταση.

Σύμφωνα με την καταγγελία του γιατρού, ο ένας από τους δύο δράστες τον χτύπησε με κεφαλιά και ο δεύτερος με γροθιά. Ο γιατρός κάλεσε την Αστυνομία, μέχρι, όμως, να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο, οι δύο δράστες είχαν τραπεί σε φυγή. Ο τραυματίας, βέβαια, παρέμεινε σε νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός έκανε μήνυση στο Α.Τ. Πύργου και οι δράστες αναζητούνται.

Πηγή: www.ilialive.gr
Tags: