Συνεχίζουν οι αγρότες! Ποιους δρόμους θα κλείσουν σήμερα

Ξεκινούν με δίωρους αποκλεισμούς των εθνικών οδών

Αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους είναι οι αγρότες, οι οποίοι αποφάσισαν δίωρους καθημερινούς αποκλεισμούς στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών και στην εθνική οδό Λάρισα – Κοζάνης.

Χθες οι αγρότες του Αιγίου έκλεισαν με τα τρακτέρ τους για δύο ώρες την εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος.

Οι αγρότες της Αιγιάλειας αποφάσισαν να συνεχίσουν τους δίωρους αποκλεισμούς, από τις 17:00 έως τις 19:00 καθημερινά και τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη, ενώ στη συνέχεια θα ληφθούν νέες αποφάσεις.

Ανάλογη απόφαση πήραν και οι αγρότες του Τυρνάβου, που προχωρούν σε αποκλεισμό της εθνικής Λάρισας-Κοζάνης, στον κόμβο του Αργυροπουλίου, από τις 18:00 έως τις 20:00. Την ίδια ώρα σε συνεχείς συζητήσεις βρίσκονται οι αγρότες και άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Το πρώτο μπλόκο έχει στηθεί στη Θεσσαλία, στον κόμβο Αργυροπουλίου, από αγρότες της επαρχίας Τυρνάβου, ενώ την Πέμπτη αναμένεται έξοδος των τρακτέρ από Καρδίτσα, Τρίκαλα, Φάρσαλα και Λάρισα στον κόμβο της Νίκαιας.

Ειδικά οι αγρότες της Λάρισας, θα πραγματοποιήσουν σήμερα συγκέντρωση στη Φαλάνη, ώστε να στηθεί μπλόκο στον Πλατύκαμπο και αν η συγκέντρωση είναι μεγάλη, τότε ίσως το μπλόκο να στηθεί στα Τέμπη.

Παράλληλα μία δύναμη αγροτών των Φαρσάλων προγραμματίζουν συγκέντρωση την Τετάρτη με τα τρακτέρ στο γήπεδο της πόλης και από εκεί πιθανόν να κινηθούν προς το Δρούγο για να αποκλείσουν την Ε.Ο. Λαμίας- Καρδίτσας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top