Στον ΑΝΑΚΡΙΤΗ αυτή τη στιγμή ο πατέρας που σκότωσε το μόλις 5,5 μηνών παιδί του

Αυτή τη στιγμή οδηγείται στον Ανακριτή Νεάπολης ο πατέρας για τη δολοφονία του μόλις 5,5 μηνών παιδιού του!- Πρώτη ανάρτηση 23-01-2017 13:20

Στο γραφείου του ανακριτή Νεαπόλεως βρίσκεται ο 52χρονος πατέρας του μόλις 5,5 μηνών βρέφους, που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο τη ζωή του την περασμένη Πέμπτη, μετά από καβγά των γονιών του.

Ο 52χρονος αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της οικογένειας στη Σητεία, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του μωρού.

Σε βάρος του 52χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.

Ο θάνατος του άτυχου βρέφους, που σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, επήλθε από σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη τόσο στην τοπική κοινωνία της Κρήτης, όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα!

 

Αύριο, Τρίτη, η κηδεία 

 

Στη Σητεία θα γραφτεί αύριο, Τρίτη, η τελευταία πράξη του δράματος για το 5,5 μηνών βρέφος που βρήκε φρικτό θάνατο, αφού κακοποιήθηκε άγρια. Το άτυχο βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Ιανουαρίου.

Το γεγονός συνέβη το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (18/1), όταν ο 52χρονος άνδρας, υπάλληλος του δήμου Σητείας, επέστρεψε στο σπίτι του μετά από μία εκδήλωση κατά την οποία, όπως λένε οι μαρτυρίες, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ξεκίνησε να επιτίθεται φραστικά στη σύζυγό του. 

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ο άνδρας χτύπησε την 30χρονη, που κρατούσε στην αγκαλιά της το 5,5 μηνών παιδί τους, με αποτέλεσμα το άτυχο αγοράκι να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο καυγάς σταμάτησε και αμέσως οι γονείς πήραν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το άτυχο μωράκι.

Το αγοράκι υπέκυψε τελικά στα τραύματα του το πρωί της Πέμπτης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top