Καρναβάλι Πάτρας: Πετούσαν ληγμένες σοκολάτες στον κόσμο στην Τελετή Έναρξης!

Ανάμεσα στα γλυκίσματα ήταν και συσκευασίες που είχαν λήξει από τον Απρίλιο του 2016-Τι απαντά η εταιρία

Πετούσαν ληγμένες σοκολάτες στο Καρναβάλι Πάτρας

Συνέβη ΚΑΙ αυτό στην Πάτρα, καθώς κατά την Τελετή Έναρξης του Καρναβαλιού, σύλλογοι σοκολατοριχτών, πετούσαν ληγμένες σοκολάτες μαζί με φετινής παραγωγής στον συγκεντρωμένο κόσμο!

Όπως διαβάζουμε στο tempo24, Πατρινοί που πήραν στα χέρια τους τα γλυκίσματα, διαπίστωσαν έκπληκτοι πως κάποιες εξ΄αυτών είχαν λήξει από… τον Απρίλιο του 2016.

Σε κάποιες από αυτές, είχαν διορθώσει το 6 με στιλό και είχαν γράψει… 17!

Είτε επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος είτε όντως είχαν λήξει οι σοκολάτες, πολλοί ήταν αυτοί που δεν ρίσκαραν να γλυκαθούν.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης που προμήθευσε σοκολάτες για την Τελετή Έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι καταγγελίες έδωσε τη δική του εξήγηση, Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, οι σοκολάτες είναι φετινής παραγωγής αλλά επειδή ζητήθηκε από τον δήμο, μεγάλη ποσότητα λόγω της έναρξης, η εταιρία δεν είχε χαρτί περιτυλίγματος φετινό, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει το παλιό.

Γι αυτό και διορθώθηκε η ημερομηνία λήξης με στυλό. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας τα γλυκίσματα είναι φρέσκα και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη δημόσια υγεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top