To κινητό της Θώμης «μίλησε»: Ο Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά το στυγερό έγκλημα

Τι συνέβη το μοιραίο βράδυ πριν και μετά την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχιάτρου

Ο Μπαλαντίνας τηλεφώνησε στον Σώρρα μετά το έγκλημα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την στυγερή δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα από τη Λαμία, η οποία στις 28 Δεκεμβρίου του 2016, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Λαμία, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Η 45χρονη παιδοψυχίατρος, είχε μαχαιρωθεί 15 φορές από τον Χρήστο Μπαλαντίνα.

Τι συνέβη όμως πριν αλλά και μετά τον φόνο της; Όπως αποκαλύπτει η «Real News», μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της μοιραίας νύχτας, το κινητό της Θώμης «μίλησε».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μετά το έγκλημα, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος τηλεφώνησε στο κινητό του Αρτέμη Σώρρα, επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις», με τον οποίο είχε συνομιλία περίπου πεντέμισυ λεπτών.

Το στοιχείο αυτό προκύπτει από το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ προς τον εισαγγελέα, με βάση την ανάλυση δεδομένων από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

ΟΙ ΔΥΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΘΩΜΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ

Το εν λόγω διαβιβαστικό προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, περιγράφει ότι η παιδοψυχίατρος το μοιραίο βράδυ δέχτηκε δυο τηλεφωνήματα από τον Χρήστο Μπαλαντίνα.

Μετά τον φόνο, από το κινητό της καταγράφηκαν δυο εξερχόμενες κλήσεις, τις οποίες και έκανε ο δράστης.

Η πρώτη εξερχόμενη κλήση πραγματοποιήθηκε στις 02:06:53 διάρκειας 286 δευτερολέπτων, προς την τηλεφωνική σύνδεση του Χριστοδουλιά Νικόλαου, μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Η δεύτερη εξερχόμενη καταγράφηκε στις 02:15:22, διάρκειας 323 δευτερολέπτων, προς τον Αρτέμη Σώρρα.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί, πως την επόμενη μέρα του φόνου, ο Στέφανος Βασιλείου είχε σπεύσει ψευδώς στην Ασφάλεια και είχε καταθέσει πως σε εκείνον τηλεφώνησε ο Μπαλαντίνας τη νύχτα του φόνου, υποστηρίζοντας ψευδώς –όπως προέκυψε από τα στοιχεία- ότι τον κάλεσε στο προσωπικό του κινητό σε άλλο νούμερο από αυτό που έχει καταγραφεί.

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ

Αυτό που έχει προκαλέσει πολλά ερωτήματα, είναι ότι λίγες ώρες μετά το έγκλημα, ο ίδιος ο Σώρρας γνώριζε το ακριβές διάστημα δολοφονία της Θώμης, η οποία ήταν επίσης μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» και ήθελε να ανοίξει γραφείο στη Λαμία.

Το ότι ο Σώρρας γνώριζε, φάνηκε από ανάρτηση του στο Facebook, ενώ επίσης φάνηκε ότι γνώριζε πως όταν ο δράστης τηλεφωνούσε από το κινητό της, εκείνη ήταν νεκρή:

«Ο Μπαλαντίνας διώκεται από τις Αρχές για τη δολοφονία της Θώμης από τη Λαμία διότι έχουν σχέση. Την ημέρα της δολοφονίας της ήταν μαζί της. Μάλιστα, ενώ η Αστυνομία δηλώνει τον θάνατο της στις 01:30-2:30, ο Μπαλαντίνας από το κινητό της δολοφονημένης, παίρνει τρεις, ίσως και παραπάνω φίλους του τηλέφωνο. Αυτό τον κάνει νούμερο ένα ύποπτο για τη δολοφονία της κοπέλας» είχε γράψει στο Facebook ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top