ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Βρέθηκε DNA της Φρόσως στο τιμόνι του τζιπ του Παντελίδη

Νέα στοιχεία για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Βρέθηκε DNA της Φρόσως στο τιμόνι του τζιπ του Παντελίδη

Νέα δεδομένα στο θέμα του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016 δημιουργούνται, λίγες μάλιστα μέρες πριν το ετήσιο μνημόσυνο για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, στην έκθεση πραγματογνωμοσύνης, αναφέρεται ότι υπάρχουν ισχυρότατες ενδείξεις πως στο τιμόνι υπήρχε και γυναικείο DNA.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «στις δύο από τις επτά δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν στο τιμόνι του οχήματος η γενετική ανάλυση οδήγησε στην ανίχνευση μεικτού γενετικού προφίλ τουλάχιστον δύο ατόμων το ένα εκ των οποίων είναι ο Παντελίδης με μια πιο προσεκτική ματιά στους δείκτες παρατηρεί κανείς ότι εμφανίζουν πλήρη συμβατότητα με το γενετικό προφίλ της Κυριάκου Ευφροσύνης και αυτό το σημείο χρήζει περαιτέρω μελέτης».

Σύμφωνα με τη Real η αποκαλυπτική έκθεση κατατέθηκε πριν από λίγες ημέρες στον αρμόδιο εισαγγελέα από τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Παντελίδη και όπως αναφέρει το δημοσίευμα αποτελεί ήδη τμήμα της ογκωδέστατης δικογραφίας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top