ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ 2 Η ΧΩΡΑ! Στους δρόμους οι αγρότες – Ο ΧΑΡΤΗΣ με τα μπλόκα από Δευτέρα

Οι Βούλγαροι μεταφορείς απειλούν με αντίποινα σε περίπτωση που κλείσουν οι συνοριακοί σταθμοί από τους Έλληνες αγρότες

Αντίστροφα μετρούν οι αγρότες για νέες κινητοποιήσεις. 

Τη Δευτέρα τα τρακτέρ βγαίνουν στις εθνικές οδούς και κομβικά σημεία της χώρας, διόδια και τελωνεία θα κλείσουν με τους παραγωγούς να διαμαρτύρονται για τις φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις. 

«Το ουσιαστικό νόημα μπορούμε να το κατακτήσουμε με τους αγώνες μας, βγαίνοντας στα μπλόκα από τη Δευτέρα 23 του μήνα. Και όσο πιο δυνατά και ισχυρά είναι τα μπλόκα, τόσο καλύτερη διαπραγματευτική ισχύ θα έχουμε με την κυβέρνηση» αναφέρει ο Ρίζος Μαροδας, Μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων.

Που θα στηθούν μπλόκα

Σταδιακά θα αποκλειστούν δεκάδες σημεία σε όλη τη χώρα.

Μπλόκο θα στηθεί στο Μαρκόπουλο Αττικής, στη έξοδο της Αττικής οδού προς το αεροδρόμιο, στα διόδια της Κορίνθου, στο Κάστρο Βοιωτίας, στην Ανθήλη Φθιώτιδας, στη Νίκαια της Λάρισας, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης. Υπό κατάληψη θα είναι και τα τελωνεία Προμαχώνα και Ευζώνων. 

Την ίδια ώρα, οι Βούλγαροι μεταφορείς απειλούν με αντίποινα σε περίπτωση που κλείσουν οι συνοριακοί σταθμοί από τους Έλληνες αγρότες.

Οι αγρότες αντιδρούν στην αύξηση των φορολογικών συντελεστών, των ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και το υψηλό κόστος παραγωγής.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top