ΘΡΗΝΟΣ στην Αχαΐα: Αυτή είναι η 47χρονη μάνα δυο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο-ΦΩΤΟ ΣΟΚ

Ο χαμός της Γεωργίας Παπαγιάννη βύθισε στο πένθος την οικογένεια της

Αυτή είναι η 47χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηλεία

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αχαΐα μετά τον τραγικό χαμό της Γεωργίας Παπαγιάννη.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 47χρονη γυναίκα και μάνα δυο παιδιών, έχασε την ζωή της σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην  παλιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, έξω από την Πάτρα.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ:

Όπως διαβάζουμε στο ilialive, το δυστύχημα  συνέβη στην θέση Ταραντέλα, στο ύψος του Αλισσού στις 15.25. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 24χρονος με κατεύθυνση προς Πάτρα, ένα Skoda Octavia, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με σφοδρότητα πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 47χρονη, ενώ ένα ακόμα αυτοκίνητο που ακολουθούσε το Nissan Almera της άτυχης γυναίκας συγκρούστηκε νωτομετωπικά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 47χρονη εξέπνευσε αμέσως μετά τη σύγκρουση. Ο 24χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

ΣΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ

Η τραγική είδηση του θανάτου της 47χρονης που εργαζόταν ως σχολική φύλακας στο σχολείο των Τσουκαλαίκων, δεν άργησε να μαθευτεί… Πρώτα στην Πάτρα στην οικογένειά της, το σύζυγο και τα δύο παιδιά της και έπειτα στο Κούμανι, στους γονείς και τα τέσσερα αδέρφια της. Η Γεωργία ήταν γνωστή και αγαπητή στο χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τόπο που επισκεπτόταν σε κάθε ευκαιρία μιας και δεν ήταν μακριά από την περιοχή που διέμενε στην Αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες τελευταίοι πληροφορήθηκαν το θλιβερό μαντάτο οι γονείς της, που κατέρρευσαν. Το χωριό που βρίσκεται στην καρδιά του δρυοδάσους της Φολόης, βυθίστηκε στο πένθος, καθώς το χαμόγελο της 47χρονης Γεωργίας έσβησε για πάντα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top