Έτρωγαν πίτα και έβλεπαν live την ορκωμοσία!Το Star στο ξενοδοχείο των «συντρόφων» του Τραμπ

Οι Ρεπουμπλικάνοι που ζουν στην Αθήνα το γιόρτασαν παρέα με τον Αμερικανό πρέσβη!

Με τον δικό τους τρόπο, οι φίλοι και τα μέλη των ρεπουμπλικανών στην Αθήνα, έδωσαν έναν εορταστικό τόνο στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ. 

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Αντωνόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα,  «παρουσία του αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, 240 μέλη και φίλοι της Ένωσης Ρεπουμπλικανών που ζουν στην Αθήνα, έδωσαν ραντεβού σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και παρακολούθησαν live την τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ». 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την πίτα την έκοψε ο ίδιος ο αμερικανός πρόεδρος, ο οποίος σε άπταιστα ελληνικά ευχήθηκε «Καλή Χρονιά». 

«Θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα τους δύο υπουργούς, τους κ.κΠαππά και Καμμένο... Αυτό νομίζω είναι ένα σημαντικό σήμα από την κυβέρνηση, όπως και η πολύ θερμή υποδοχή που είχαν την Πέμπτη από τον προσωπάρχη του κυρίου Τραμπ τον  κύριο Πρίμπους», είπε  ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top