Ξεσπά στο Star η σύζυγος του θύματος που παρασύρθηκε από την τρελή πορεία λεωφορείου στον Πειραιά

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος της ήταν υγιέστατος και έφυγε με αυτόν τον τρόπο από τη ζωή

Συγκλονίζει η σύζυγος του 77χρονου Γρηγόρη Φειδοπιάστη, ο οποίος πριν από ένα μήνα παρασύρθηκε από την τρελή πορεία λεωφορείου στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το ένα του πόδι.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο άτυχος άνδρας μετά από ένα μήνα νοσηλείας, δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, με την σύζυγό του να ξεσπά στο Star:

«Υγιέστατος ήταν ο άνθρωπος. Ήταν μια χαρά και είχε τα προβλήματα που έχει κάθε άνθρωπος στην ηλικία του. Δεν είχε τίποτα, δεν ήταν στο κρεβάτι, δεν είχε μπαστούνι. Το καταλαβαίνετε; Όλα αυτά τα έπαθε εξαιτίας του τραύματός του. Το πόδι του κόπηκε και από το άλλο πόδι έλειπε ένα κομμάτι από το μέρος του αστράγαλου και είχε μια τρύπα πέρα ως πέρα. Αυτό όμως αν περνούσε το υπόλοιπο και ζούσε, θα έβαζε ένα μόσχευμα και δεν θα υπήρχε θέμα. Μετά όμως παρουσιάστηκαν προβλήματα και στα αγγεία».

Ο άτυχος 77χρονος, είχε πάει για μια δουλειά στην Τράπεζα πριν από ένα μήνα, δίχως να φαντάζεται τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε, όταν ένα λεωφορείο της γραμμής με λυμένο το χειρόφρενο, ξεκίνησε μια τρελή πορεία, παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμα του: Δέντρα, αυτοκίνητα, και τον ίδιο, με αποτέλεσμα ένα μήνα μετά να υποκύψει στα τραύματά του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top