Προανάκριση και ΕΔΕ μετά το ΝΤΟΥ Λαγού και Χρυσαυγιτών σε σχολείο για προσφυγόπουλα-Σκηνές χάους στο Πέραμα

Ξύλο, σπρωξίματα και μπουνιές στον αέρα-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO STAR

Διοικητική έρευνα διέταξε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής για τις σκηνές απείρου κάλλους στο Πέραμα μετά τις καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΛΑΣ, κάνοντας λόγο για "ουδέτερη στάση" των αστυνομικών.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, γονείς που διαμαρτύρονταν για την ένταξη των προσφυγόπουλων στο 1ο σχολείο Νέου Ικονίου, όπου φοιτούν τα παιδιά τους, έκαναν ντου μαζί με χρυσαυγίτες για να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στην αίθουσα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά θα πάρει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους και θα υποβάλει τον σχετικό φάκελο στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΤΟΥ STAR:

Μπουνιές στον αέρα και πάνω στη σιδερένια πόρτα, σπρωξίματα και ένταση πρωταγωνίστησαν το πρωί της Πέμπτης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, όταν γονείς που διαμαρτύρονταν για την ένταξη των προσφυγόπουλων στο σχολείο , όπου φοιτούν τα παιδιά τους, έκαναν…ντου, για να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στην αίθουσα,  όπου βρίσκεται η Επιτροπή των υπουργείων Παιδείας και Υγείας.

Αυτό που ακολούθησε ήταν σκηνές χάους και... ξύλου.

Τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο όταν μέλη της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Γιάννη Λαγό, εμφανίστηκαν στο σχολείο, προκειμένου να στηρίξουν τα αιτήματα όσων γονέων διαφωνούν με τη φοίτηση των προσφυγόπουλων στο σχολείο. Ο βουλευτής  που στεκόταν μάλιστα μπροστά στην πόρτα,  διαπληκτίστηκε έντονα με αστυνομικό.

Στο δεύτερο ντου που επιχείρησαν οι γονείς κατάφεραν να περάσουν την πόρτα, χωρίς όμως να φτάσουν στο χώρο όπου συνεδρίαζε η επιτροπή.

Το ωράριο των μαθημάτων στα προσφυγόπουλα θα είναι 14.00 με 18.00 το απόγευμα , ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που λένε πως ανησυχούν για την υγεία των παιδιών τους...

Έντονους προπηλακισμούς δέχτηκε και ο Δήμαρχος Περάματος τόσο κατά την είσοδό του στο σχολείο , όσο και όταν αναχώρησε  

Οι γονείς των μαθητών που φοιτούν στο συγκεκριμένο σχολείο του Περάματος  αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν αύριο το πρωί έξω από το Δημαρχείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top