Έπεσε ΞΥΛΟ στο νοσοκομείο της Νάξου! Μια νοσηλεύτρια πλήρωσε την έλλειψη ασθενοφόρου

Έπεσε ΞΥΛΟ στο νοσοκομείο της Νάξου! Μια νοσηλεύτρια πλήρωσε την έλλειψη ασθενοφόρου

Έπεσε ΞΥΛΟ στο νοσοκομείο της Νάξου!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο Νάξου, όταν κάτοικος του νησιού ξυλοκόπησε άγρια μια νοσηλεύτρια.

Όπως αναφέρει το naxostimes, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας, όταν μια γυναίκα τηλεφώνησε στα επείγοντα του νοσοκομείου και ζήτησε ασθενοφόρο για να μεταφέρει κάποιο γνωστό της, ο οποίος ήταν αναίσθητος στο έδαφος.

Όπως είπε μάλιστα στη νοσηλεύτρια που απάντησε στο τηλέφωνο νόμιζε ότι είχε πάθει εγκεφαλικό ή ότι μπορεί να ήταν και νεκρός, αφού δεν ανταποκρινόταν στις φωνές της.

Η νοσοκόμα της εξήγησε ότι εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και να προσπαθήσουν να μεταφέρουν τον ασθενή με άλλο όχημα ή με περιπολικό της αστυνομίας.

Γύρω στις 03:30 τελικά η γυναίκα μπήκε μέσα στο νοσοκομείο και ζήτησε να μάθει με ποιον μίλησε στο τηλέφωνο. Ανυποψίαστη η νοσηλεύτρια της είπε ότι μίλησαν μαζί και τότε εκείνη έξαλλη της επιτέθηκε, ξυλοκοπώντας την και βρίζοντάς την.

Η νοσοκόμα πήγε να προφυλαχτεί στο θάλαμο των νοσοκόμων αλλά η εξαγριωμένη πολίτης την ακολούθησε και μέχρι εκεί, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να την ξυλοκοπήσει.

Το χειρότερο από όλα δε ήταν ότι τελικά ο ασθενής δεν είχε τίποτα σοβαρό, αφού ήταν απλά μεθυσμένος.

Σύμφωνα τέλος με την προϊσταμένη του νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου Νάξου Άννα Κάβουρα, η  υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης διότι είναι απαράδεκτο να "πληρώνει" ο οποιοσδήποτε άλλος την ανυπαρξία του κράτους, τη στιγμή που το νοσοκομείο, οι εργαζόμενοι σε αυτό -και πόσο μάλλον οι νοσηλεύτριες που δίνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, τον καλύτερο τους εαυτό- δεν ευθύνονται για το ΕΚΑΒ και τις βάρδιες του ασθενοφόρου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top