Χάος με το νερό στη Θεσσαλονίκη - Κάποιες περιοχές δεν έχουν νερό εδώ και 10 μέρες!

Το νερό νεράκι συνεχίζουν να λένε κάποιοι Θεσσαλονικείς

Το νερό νεράκι συνεχίζουν να λένε κάποιοι Θεσσαλονικείς -ευτυχώς σε περιορισμένα, πλέον, σημεία της  πόλης.

Όλα τα συνεργεία της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Θεσσαλονίκης δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να αποκατασταθούν και οι τελευταίες βλάβες.

Τα τηλέφωνα πήραν φωτιά στην ΕΥΑΘ. Ο κ. Κωνσταντίνος Καραγιαννόπουλος είναι ο αποδέκτης χιλιάδων παραπόνων των πολιτών, που ζητούν απεγνωσμένα, λυθεί το πρόβλημα διακοπής του νερού.

«Καταναλώνουμε παραπάνω από όσο μπορούμε», δήλωσε στην κάμερα του STAR.

Μπορεί το πρόβλημα υδροδότησης του νομού Θεσσαλονίκης να μετριάστηκε, ωστόσο υπάρχουν περιοχές που ακόμη δεν έχουν νερό. Όπως είπαν στo STAR οι εργαζόμενοι της Εταιρίας Ύδρευσης και Αποχέτευσης της πόλης, μόλις σε μία εβδομάδα αλλάχθηκαν 1000 υδρόμετρα, όταν το 2004 ο αριθμός αυτός αφορούσε όλη τη χρονιά.

Ενώ τα συνεργία της εταιρίας σε συνεργασία με ιδιώτες υδραυλικούς δουλεύουν πυρετωδώς  για να αποκαταστήσουν και τις τελευταίες βλάβες, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται να μας πλήξει.

Είμαστε έτοιμη να το αντιμετωπίσουμε;

Η ΕΥΑΘ απευθύνει έκκληση στους καταναλωτές να ελέγξουν και να αποκαταστήσουν άμεσα  τις διαρροές εντός των ιδιοκτησιών τους  και να περιορίσουν στο ελάχιστο τις καταναλώσεις τους.

Ειδικά για το Ωραιόκαστρο και τα Πεύκα που είχαν και τα μεγαλύτερα προβλήματα,  η εταιρεία επεμβαίνει κατά προτεραιότητα, για αντικαταστάσεις υδρομέτρων.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top