Νέο ΞΕΣΠΑΣΜΑ μάνας Φύσσα: "Δεν το ξέρεις το τάγμα εφόδου;"

Λεκτική επίθεση στη δικηγόρο βουλευτή της Χρυσής Αυγής - Τι είπαν οι δικηγόροι του ΠΑΜΕ

Νέο ΞΕΣΠΑΣΜΑ μάνας Φύσσα: "Δεν το ξέρεις το τάγμα εφόδου;

Χαμός έγινε σήμερα, Πέμπτη, στη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά τη διάρκεια δίκης της Χρυσής Αυγής. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ξέσπασε κι επιτέθηκε λεκτικά στη δικηγόρο του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής του Στάθη Μπούκουρα, ενώ από τον τσακωμό δεν θα μπορούσαν να απέχουν οι δικηγόροι του ΠΑΜΕ.

Ο λόγος; Ο μάρτυρας και πολιτικός ενάγων, Θεόδωρος Τηλιακός, που κατέθεσε για την υπόθεση της επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΠΑΜΕ, τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Πέραμα, αναφερόμενος στον Μπούκουρα, του απέδωσε τη φράση «ευχαριστούμε τα παιδιά με τα μαύρα».

Στο άκουσμα αυτής της φράσης, η συνήγορος υπεράσπισης του Μπούκουρα διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε να διωχθεί ποινικά ο Τηλιακός για ψευδή κατάθεση. Ζήτησε, μάλιστα, από τον μάρτυρα να ανακαλέσει, λέγοντας ότι από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι ο πρώην βουλευτής είπε αυτή τη φράση.

Το δικαστήριο δεν συζήτησε το αίτημα της δικηγόρου, λέγοντας ότι θα κριθεί σε άλλο χρόνο, οι συνήγοροι του ΠΑΜΕ, όμως, πήραν το λόγο γιατί, όπως είπε ένας από αυτούς, “ουσιαστικά υπεβλήθη μήνυση για ψευδορκία στον πολιτικώς ενάγοντα”. Η πρόεδρος, τότε, διέκοψε τη συνεδρίαση και ζήτησε από τους δικηγόρους του ΠΑΜΕ να πουν ό,τι θέλουν «στην ώρα τους, όταν κριθεί το αίτημα».

Τότε, η συνήγορος του Μπούκουρα, γυρνώντας προς το μέρος του ΠΑΜΕ, φώναξε ότι “με τον δικό μου εντολέα θα βρίσκετε τοίχο, δεν θα πάει αθώος στην φυλακή επειδή έτσι θέλετε εσείς. Δεν υπάρχει στο βούλευμα δήλωση του για τάγμα εφόδου και μαύρες μπλούζες”.

Στο σημείο εκείνο, μόλις άκουσε αυτή την ειρωνική φράση, η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα, δεν άντεξε και ξέσπασε. Σε έξαλλη κατάσταση, απευθυνόμενη στη συνήγορο του πρώην βουλευτή, ούρλιαξε: “δεν το ξέρεις το τάγμα εφόδου; Δεν το ξέρεις;”

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top