ΣΙΒΗΡΙΚΟ ΨΥΧΟΣ: Χιόνια και στην Αττική-ΝΕΑ επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη

Τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση

Νέα επιδείνωση του καιρού-Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Ο χιονιάς φαίνεται τελικά πως ήρθε για να μείνει, καθώς τα φαινόμενα που επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας όχι μόνο δεν θα εξασθενήσουν, αλλά θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση μέχρι και το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα η ΕΜΥ, στο έκτακτο δελτίο που εξέδωσε, αναφέρει πως από την Τετάρτη (11/01/2017), αναμένουμε και ΝΕΑ επιδείνωση του καιρού.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΠΛΗΓΟΥΝ:

1. Σήμερα Δευτέρα (09/01/2017) και αύριο Τρίτη (10/01/2017):

 

α. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στέρεα, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην Αττική παροδικές χιονοπτώσεις από απόψε το βράδυ οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.

β. Παγετός κατά τόπους ισχυρός ο οποίος στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός.

γ. Τοπικές καταιγίδες από απόψε το βράδυ στη νοτιά Πελοπόννησο, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και σταδιακά στις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού αιγαίου.

δ. Τοπικά θυελλώδεις άνεμοι από απόψε το βράδυ στο Αιγαίο.

2. Την Τέταρτη (11/01/2017) και την Πέμπτη (12/01/2017):  

 

α. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια - παραθαλάσσια τμήματα του ιονίου, της δυτικής και νοτιάς Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης.

γ. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι. Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού αιγαίου και θα εξασθενήσουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top