ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!Ποιες περιοχές θα "θαφτούν" στο χιόνι-Αναλυτική πρόγνωση

Παγετός και πολικές θερμοκρασίες στην Ελλάδα μέχρι και την Τρίτη

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τα τελευταία 24ωρα την Ελλάδα και όπως λένε οι μετεωρολόγοι, οι πολικές θερμοκρασίες και τα χιόνια θα συνεχιστούν, καθώς έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού την Δευτέρα!

Από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας θα σημειωθεί μια... πρόσκαιρη βελτίωση, με ολικό παγετό όμως σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα και στη συνέχεια το σκηνικό αλλάζει ξανά!

Μιλώντας, στο  κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο μετεωρολόγος Μανώλης Ανανδρανιστάκης είπε ότι «από το μεσημέρι της Δευτέρας περιμένουμε νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα κρατήσει μέχρι το απόγευμα της Τρίτης και στη συνέχεια θα υπάρξει βελτίωση».

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

-Στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα  θα σημειωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στο ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης θα χιονίσει αρκετά !

-Το απόγευμα της Δευτέρας θα χιονίζει στη Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο! 

-Ο χιονιάς το βράδυ της Δευτέρας φαίνεται ότι θα χτυπήσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας, με μόνη εξαίρεση την Δυτική Στερεά και την Δυτική Πελοπόννησο. 

-Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο είναι η Κρήτη, η Χαλκιδική, το Πήλιο, η Εύβοια, οι Σποράδες, η Χίος και η Μυτιλήνη!

-Στην Αθήνα υπάρχει πιθανότητα να χιονίσει κυρίως στα Βόρεια προάστια. Νοτιότερα περιμένουμε χιονόνερο! Οι θερμοκρασίες θα είναι πολύ χαμηλές στην Αττική, από μείον 5 βαθμούς κελσίου έως και 4 βαθμούς κελσίου! 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top