Σε ποιους δήμους δεν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Λόγω ολικού παγετού

Σε ποιους δήμους δεν θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης τη Δευτέρα και την Τρίτη, 9 και 10 Ιανουαρίου, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία στις 8 το πρωί.

Επιπλέον, κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Έδεσσας, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Ωστόσο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Δήμου, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Για τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέα ανακοίνωση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Κλειστά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, θα είναι και τα σχολεία στα νησιά του Αγίου Ευστρατίου, της Λέσβου και της Λήμνου. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα σχολεία σε όλες τις περιοχές του νομού Λάρισας.

Λήμνος

 

Στον δήμο της Λάρισας, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί της πόλης.

Δεν θα λειτουργήσουν επίσης τα σχολεία σε Ελασσόνα, Κιλελέρ, Αγιά, Φάρσαλα (για τη Δευτέρα και την Τρίτη), καθώς και στον Δήμο Τεμπών.

Tέλος κλειστά θα είναι τα σχολεία τη Δευτέρα και την Τρίτη σε όλη την Αιγιάλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top