EΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ! Πέφτουν στα οχήματα κομμάτια πάγου-Προσοχή στους οδηγούς

Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα, πού υπάρχουν προβλήματα-Πρώτη ανάρτηση: 07-01-2017 14:11

Πολλά προβλήματα έχει δημιουργήσει σε όλη τη χώρα ο χιονιάς Αριάδνη. Στην «κατάψυξη» έχει μπει η χώρα που σαρώνεται από το νέο κύμα κακοκαιρίας. Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη βόρειο Ελλάδα, αλλά και στα νησιά, ενώ ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του και στην Αττική.  Στο Μέτσοβο το θερμόμετρο δείχνει -15 βαθμούς, σε χωριά του Ζαγορίου και της Κόνιτσας και των Τζουμέρκων -12, ενώ στην πόλη των Ιωαννίνων -7. Το χιόνι, μέσα στην πόλη της Πρέβεζας, φτάνει τους 5 πόντους, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα στο Λούρο, την 'Αρτα και την Φιλιππιάδα. Οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ξύπνησαν στα λευκά με περισσότερο από 20 πόντους χιόνι. 

Προβλήματα σημειώθηκαν την νύχτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, στην περιοχή Τερόβου, όπου νταλίκες και φορτηγά που κινούνταν χωρίς αλυσίδες, ακινητοποιήθηκαν και χρειάστηκε να κινηθούν μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας.

Έκλεισε η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Εντωμεταξύ, έκλεισε, για λόγους ασφαλείας λόγω της χιονόπτωσης, αλλά και του παγετού, η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γέφυρας, κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, κρίθηκε αναγκαίο να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ώστε να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα. Και τούτο διότι πέφτουν στο οδόστρωμα κομμάτια από παγωμένο χιόνι, που υπάρχει στα ψηλά σημεία της γέφυρας.

Όσον αφορά στο πότε θα δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία αυτό εξαρτάται, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της γέφυρας, από τις καιρικές συνθήκες.

Όσοι θέλουν να κινηθούν από την Αχαΐα προς την Αιτωλοακαρνανία και το αντίθετο θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα φέρι μποτ του πορθμείου Ρίου Αντιρρίου, όπου τα δρομολόγια διεξάγονται κανονικά.

 

 

Αναβάλλεται η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στη Λιβαδειά

Η προγραμματισμένη ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, σε συνεστίαση της Τομεακής Επιτροπής Λιβαδειάς αναβάλλεται, των λόγω καιρικών συνθηκών, για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη 13:00, στο κέντρο "Γιούλας" (3ο χλμ. παλαιάς Εθνικής Οδού Λιβαδειάς - Δελφών).

Προβλήματα λόγω χιονόπτωσης στην Κορίνθου - Πατρών

Προβλήματα στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, από το ύψος του Αιγίου μέχρι και την περιοχή του Ρίου, προκάλεσε η χιονόπτωση.

Στην περιοχή της Παναγοπούλας «δίπλωσε», λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, μία νταλίκα, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο Λαμπίρι, πάλι λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, εξετράπησαν της πορείας τους αυτοκίνητα, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Προβλήματα λόγω παγετού στο οδικό δίκτυο Κορινθίας - Αρκαδίας

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν προκαλέσει οι χιονοπτώσεις και ο παγετός, αλλά όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί.

Όπως ανέφερε στο ΑΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, όλοι οι αυτοκινητόδρομοι είναι ανοικτοί, ενώ οι μηχανισμοί της Περιφέρειας και των δήμων βρίσκονται σε επιφυλακή και τα εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν διαρκώς, για να παραμένουν ανοικτοί οι δρόμοι.

Όσοι επιθυμούν να πάνε στα χιονοδρομικά κέντρα της Ζήρειας στην Κορινθία και στο Μαίναλο της Αρκαδίας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν αντιολισθητικές αλυσίδες

Όσον αφορά στην κίνηση των οχημάτων, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην Κορινθία η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στις επαρχιακές οδούς Περαχώρας - Σχοίνου, Σουληναρίου - Νεμέας, Ταρσινών - Ελληνοχωρίου, Κιάτου - Γκούρας, Ξυλοκάστρου - Τρικάλων, Τρικάλων - Καρυάς, Δερβενίου - Γκούρας, Λυγιάς - Πύργου, Λουτρού - Βρυσούλων και Καλλιθέας - Ελληνικού.

Στην Αρκαδία, η κίνηση των οχημάτων γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 47ο χιλιόμετρο έως το 52ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νεμέας - Λεβιδίου, στην επαρχιακή οδό Κοσμά - Λεωνιδίου, στην επαρχιακή οδό Στεμνίτσας - Ελάτης και στην δασική οδό Άνω Οστρακίνα (χιονοδρομικό κέντρο) - Βυτίνα.

Πάντως, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, λόγω του παγετού, είναι απαραίτητες οι αλυσίδες σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας.

Στη Μεσσηνία, η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσχέρεια και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες από το 20ο χιλιόμετρο έως το 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Καλαμάτας- Σπάρτης (μέσω Ταϋγέτου).

Στα λευκά ντύθηκε η Λάρισα

Πρωτόγνωρες, σχεδόν «πολικές», θερμοκρασίες καταγράφονται στην Κεντρική Ελλάδα, όπου σε ορεινές περιοχές της Φθιώτιδας ο υδράργυρος έφτασε και τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στην πόλη της Λαμίας έχουν καταγραφεί θερμοκρασίες -5 βαθμούς με δριμύ ψύχος και με τον κρατικό μηχανισμό να δίνει μάχη όλη τη νύχτα. Από τις 3 τα ξημερώματα με δυσκολίες γίνονται οι μετακινήσεις στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, κυρίως λόγω παγετού, ενώ την ίδια στιγμή τα εκχιονιστικά μηχανήματα ρίχνουν αδιάλειπτα αλάτι για να το κρατήσουν ανοιχτό.

Στα λευκά ντύθηκε η πόλη της Λάρισας το Σάββατο, καθώς συνεχίστηκε η χιονόπτωση που άρχισε την Παρασκευή το βράδυ. Το χιόνι μέσα στην πόλη σε διάφορα σημεία έφτασε στα 2-5 εκατοστά, με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους -4 βαθμούς Κελσίου.

Οι υπηρεσίες του δήμου ρίχνουν αλάτι στους δρόμους, καθώς η ολισθηρότητα των δρόμων και κυρίως των πεζοδρομίων είναι μεγάλη.

Έντονες όμως είναι χιονοπτώσεις και σε όλο τον νομό της Λάρισας και κυρίως στα ανατολικά.

Αντιολισθητικές αλυσίδες, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, είναι απαραίτητες στις περιοχές: Αγιά Λάρισας - Επ. Ο. Ελάφου -Σκλήθρου. • Ε.Ο. Αγιόκαμπου - Σκλήθρου • Ε.Ο. Δήμητρας - Ανατολής • Ε.Ο. Αγιάς - Μελιβοίας • Ε.Ο. Αγιάς - Καλαμακίου • Ε.Ο. Αγιάς - Δήμητρας • Ε.Ο. Αγιάς - Αγιόκαμπου, από 1ο έως 6ο χλμ.

Ελασσόνας - Λάρισας • Ε.Ο. Ελασσόνα - Γρεβενών, 1ο έως 33ο χλμ. • Εντός πόλεως Ελασσόνας • Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας, από 41ο έως 61ο χλμ. • Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης, από 30ο έως 70ο χλμ. • Π.Ε.Ο. Λάρισας - Κοζάνης, 38Ο έως 60Ο χλμ. Περιοχή Φαρσάλων • Σε όλο το οδικό δίκτυο στα Φάρσαλα Λάρισας.

«Πολικές» θερμοκρασίες και χιόνι σε όλη την Ήπειρο

Στην «κατάψυξη» βρίσκεται από τα ξημερώματα όλη η Ήπειρος, ενώ χιόνισε ακόμη και στις παραλιακές περιοχές. Στο Μέτσοβο το θερμόμετρο δείχνει -15 βαθμούς, σε χωριά του Ζαγορίου και της Κόνιτσας και των Τζουμέρκων -12, ενώ στην πόλη των Ιωαννίνων -7.

Το χιόνι, μέσα στην πόλη της Πρέβεζας, φτάνει τους πέντε πόντους, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα στο Λούρο, την 'Αρτα και την Φιλιππιάδα.

Οι ορεινές και ημιορεινές περιοχές ξύπνησαν στα λευκά με περισσότερο από 20 πόντους χιόνι. Τα μηχανήματα αποχιονισμού αλλά και εκείνα που ρίχνουν αλάτι, δουλεύουν πυρετωδώς από χθες το βράδυ καθώς επικρατεί παγετός.

Προβλήματα σημειώθηκαν την νύχτα στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Αθηνών, στην περιοχή Τερόβου, όπου νταλίκες και φορτηγά που κινούνταν χωρίς αλυσίδες, ακινητοποιήθηκαν και χρειάστηκε να κινηθούν μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας.

Μεγάλη βλάβη της ΔΕΗ που σημειώθηκε λόγω της κακοκαιρίας, έχει βυθίσει τα μισά Γιάννενα στο σκοτάδι.

Η Πολιτική Προστασία Ηπείρου εφιστά την προσοχή σε όσους κινούνται στους δρόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς επικρατεί παγετός.

Τροχαίο στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων

Σύμφωνα με το nafpaktianews, μηχανή μεγάλου κυβισμού συγκρούστηκε με ΙΧ, στην Μακύνεια. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε.
Χρειάστηκε να διακοπεί για μερικά λεπτά η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αντίρριου - Ιωαννίνων. 

Χιόνι και στη Λαμία

 

Χωρίς ρεύμα από την Παρασκευή η Ψέριμος

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχει μείνει από την Παρασκευή το νησί της Ψερίμου, λόγω βλάβης στο υποβρύχιο καλώδιο, από το οποίο ηλεκτροδοτείται.

Πιθανότερη αιτία είναι το κύμα κακοκαιρίας το οποίο επικρατεί.

Στο νησί αναμένεται να μεταβεί συνεργείο τεχνικών από την Κάλυμνο για να επιληφθεί του προβλήματος, μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν.

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
 

Αττική
Λεωφ. Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα προς «REGENCY CASINO MONT PARNES»

Περιφ. Οδός Πεντέλης-Ν. Μακρής, από το ύψος του Σ.Ν. Πεντέλης «414»

Θεσσαλονίκη 
Π.Ε.Ο. Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου

Μαγνησία
Επ.Ο. Χανίων –Κισσού Μαγνησίας, στη διασταύρωση Χ/Κ «Αγριόλευκες» μέχρι τη διασταύρωση με την Επ. Ο. Βόλου –Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος). (Απαγόρευση κυκλοφορίας επί μακρόχρονικό διάστημα).

Πρέβεζα
Επ. Ο.Αρχάγγελου -Νεράιδας, από το 19οέως το 24οχλμ, η κίνηση γίνεται από παρακαμπτήριες οδούς. (Απαγόρευση κυκλοφορίας επί μακρό χρονικό διάστημα)

Εύβοια
Ε.Ο. Χαλκίδας -Αιδηψού (απαγόρευση κυκλοφορίας μόνο φορτηγών άνω των 3.5 τόνων, λοιπά οχήματα με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων).

Βοιωτία
Π.Ε.Ο. Ελευσίνας - Θηβών από το 40ο χλμ. (απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά)

Αχαΐα
Διαδημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας – Χ/Κ Καλαβρύτων.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Αττική
Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θήβας, από το ύψος των Βιλίων, ρεύμα προς Θήβα, (απαγόρευση κυκλοφορίας για τα φορτηγά, τα λοιπά αυτοκίνητα με χρήση αντ/κών αλυσίδων).

Περιοχή Ιπποκράτειος Πολιτεία καθώς και στην οδό Άγιου Μερκουρίου

Αλεξανδρούπολη
Στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του Τυχερού

Ξάνθη
Ε. Ο. Ξάνθης-Ε/Β συνόρων, από το 31ο χλμ έως συνοριακό σημείο ΑγίουΚωνσταντίνου.

Ορεστιάδα
Σε ολόκληρο το Εθνικό και Επαρχιακό Δίκτυο του Νομού.

Δράμα
Επ. Ο. Σιδηρονέρου–Σκαλωτής.

Ροδόπη
Επ. Ο. Ν. Σάντρας–Κέχρου, Ν. Σάντρας-Δερείου δήμου Μαρώνειας–Σαπών. Οικισμούς: Νυμφαίας-Δριμύς-Δρανιάς-Οργάνης-Σμιγάδας–Μυρτίσκης–Βυρσίνης-Πάτερμων-Μεγ. Άδας-Μύτικα-Καρδάμου-Κύμης-Ραγάδας-και Εσοχής του δήμου Αρριανών.

Πιερία
Ε.Ο. Κατερίνης - Ελασσόνας από 15ο χλμ εως 44ο χλμ (όρια νομού Λάρισας).

ΕΠ. Ο. Βρυάς -Ελατοχωρίου και έως Χ/ Κ. Ελατοχωρίου.
ΕΠ. Ο. Λαγοράχης –Ελατοχωρίου.

Πέλλα
Επ. Ο. Άρνισσας–Χ/Κ «Βόρρας»

ΕΠ. Ο. Άρνισσας-Παλιού Άγιου Αθανασίου.
ΕΠ. Ο.Άρνισσας-Παναγίτσας
ΕΠ. Ο. Άρνισσας-Γραμματικού (από την Ν.Ε.Ο. Έδεσσας, Φλώρινας, έως το Α. Γραμματικό).

Ημαθία
Επ. Ο. Βέροιας – Σελίου, από την Βέροια έως το 26ο χλμ. (Χ/Κ Σελίου)

Επ. Ο. Βέροιας –Κοζάνης, από την Βέροια έως την Καστανιά.
Επ. Ο. Βέροιας –Δασκίου, από την Βέροια έως το Δάσκιο 
Επ. Ο. Νάουσας -Τρία πέντε Πηγάδια, από την Νάουσα έως 17οχλμ (Χ/Κ).
Επ. Ο. Νάουσας –Σελίου,από 8οέως 17οχλμ. (Χ/Κ).
Επ. Ο. Βέροιας - Σκύδρας από Βέροια μέχρι Χ/Θ 24,4ο (Εργοστάσιο ELSA)
Εγνατία οδός από Βέροια προς Κοζάνη Χ/Θ253ο -Χ/Θ 227ο(κόμβος Πολυμύλου) και από Κοζάνη προς Βέροια Χ/Θ 227ο μέχρι 240ο

Κιλκίς
Επ. Ο. Γουμένισσας- Λιβαδίων, από το 9ο χλμ.

Χαλκιδική
Πολύγυρο προς Ταξιάρχη και εντός Οικισμών.

Ε. Ο. Πολύγυρου - Θες/κης.
Π.Ε.Ο. Θες/κης  – Ιερισσού (μέσω ταξιάρχη ).
Ε.Ο. Νεοχωρίου –Βαρβάρας –Ολυμπιάδος.
Ε.Ο. Αρναίας –Στανού.
Ν.Ε.Ο Κόμβος Πλαγίων προς Καλλιθέα.
Κόμβος Μουδανιών έως Καλύβες.
Όλα τα Δ.Δ. του Δήμου Ν. Μουδανιών.

Φλώρινα

Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

Καστοριά
Επ. Ο. Καστοριάς-Φλώρινας από το 18ο έως το 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) .

Επ. Ο.Καστοριάς –Ιωαννίνων από το 35ο έως το 45ο χλμ. (μέσω Κοτύλης).

Κοζάνη
Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο

Καρδίτσα
Επ. Ο. Καρδίτσας – Άρτας, από 44ο έως 61ο χλμ., θέση «Τύμπανος».

Επ. Ο. Μουζακίου –Στεφανιάδας, από 13ο έως 29ο χλμ.
Επ. Ο. Μουζακίου –Λίμνη Πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ.
Επ. Ο. Κέδρου –Ρεντίνας –Καρπενησίου, από 46ο έως 62ο χλμ., θέση «Ζαχαράκη».

Λάρισα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΓΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επ. Ο. Ελάφου–Σκλήθρου.

Ε.Ο. Αγιόκαμπου -Σκλήθρου 
Ε.Ο. Δήμητρας -Ανατολής 
Ε.Ο. Αγιάς –Μελιβοίας
Ε.Ο. Αγιάς –Καλαμακίου 
Ε.Ο. Αγιάς -Δήμητρας 
Ε.Ο. Αγιάς –Αγιόκαμπου, από 1οέως 6οχλμ.

ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ε.Ο.Ελασσόνα – Γρεβενών, 1οέως 33οχλμ. 

Εντός πόλεως Ελασσόνας.
Ε.Ο. Κατερίνης –Ελασσόνα, από 41οέως 61οχλμ
Ε.Ο Λάρισας –Κοζάνης, από 30ο έως 70ο χλμ.
Π.Ε.Ο. Λάρισας –Κοζάνης, 38ο έως 60ο χλμ. 
Περιοχή Φαρσάλων
Όλο το οδικό δίκτυο στα Φάρσαλα Λάρισας.

Τρίκαλα
Ε.Ο. Τρικάλων–Άρτας, από 24οχλμ έως 75ο χλμ, (γέφυρα Αλεξίου).

Ε.Ο. Τρικάλων -Λάρισας από 30ο χλμ έως το 33ο χιλ.(γέφυρα Πηνειού).
ΕΠ. Ο. Πύλης -Μεσοχώρας από 22ο χιλ. έως 55ο χιλ.
ΕΠ. Ο. Καλαμπάκας -Ασπροποτάμου από 33οχλμ έως 55ο χλμ.

Μαγνησία
Ε.Ο Βόλου-Ζαγοράς (άνω κλάδος), από το 16ο χλμ.

Επ. Οδός Χανίων –Κισσού Μαγνησίας, στη διασταύρωση του Χιονοδρομικού κέντρου «Αγριόλευκες» μέχρι τη διασταύρωση με την Επ. Ο. Βόλου -Ζαγοράς (Κάτω κλάδος).

Αχαΐα
Ε.Ο. Καλαβρύτων–Χ/Κ.

Ε.Ο. Καλαβρύτων -Κλειτορίας (μέσω Λουσών). 
Ε.Ο. Καλαβρύτων-Κλειτορίας ( μέσω Πριόλιθου).
Ε.Ο. .Καλαβρύτων –Διακόπτου (μέσω Ι.Μ.Μ. Σπηλαίου)
Ε.Ο. Καλαβρύτων –Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας).
Ε. Ο Ακράτας –Ζαρούχλας, από 12οχλμ.

Φθιώτιδα
 

Π.Ε.Ο.Λαμίας– Δομοκού, από το 12ο έως 22οχλμ.

Ευρυτανία
Όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο

Φωκίδα
Όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο.

Εύβοια
Ε.Ο Χαλκίδας–Αιδηψού.

Βοιωτία
Ορεινό Οδικό Δίκτυο του Νομού

ΠΕΟ Ελευσίνας- Θηβών από το 40Ο χλμ.

Αρκαδία
Επ. Ο. Στεμνίτσας–Ελάτη.

Δασική οδός άνω Οστρακίνα Χ/Κ –Βυτίνα.

Μεσσηνία
Ε.Ο Σπάρτης - Καλαμάτας, από την 20ο χλμ. έως και την 42οχλμ.

Κορινθία
Επ. Ο.Περαχώρας – Σχοίνου, από το 1ο χλμ.

Επ. Ο. Σουληναρίου –Νεμέας, από το 1οχλμ.
Επ. Ο. Ταρσινών –Ελληνοχωρίου, από το 1οχλμ.
Επ. Ο. Κιάτου –Γκούρας, από το 1ο χλμ.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου –Τρικάλων, από το 5ο χλμ.
Επ. Ο. Τρικάλων -Καρυάς, από το 1οχλμ.
Επ. Ο. Δερβενίου –Γκούρας, από το 3ο χλμ.
Επ. Ο. Λυγιάς –Πύργου, από το 2ο χλμ.
Επ. Ο. Λουτρού –Βρυσούλων, από το 3ο χλμ.
Επ. Οδ. Καλλιθέας –Ελληνικού, από το 1ο χλμ.

Λέσβος
Σε όλο το οδικό δίκτυο

Χίος
Ε.Ο Χίου – Αυγωνύμων, στο ύψος της περιοχής προβατάς.

Ε.Ο Χίου –Καρδαμύλων, από το ύψος του χωριού Συκιάδα και προς Καρδάμυλα.
Ε.Ο Χίου–Βολισσού, από το ύψος του τουριστικού χωριού Αίπους έως την περιοχή της Βολισσού.
Ε.Ο. Λαγκαδά-Πυτίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top