ΘΡΗΝΟΣ για τον χαμογελαστό Γιώργο-Πέθανε στα 30 του με το μπουζούκι στο χέρι!

Συγκλονισμένοι οι φιλοι και οι συγγενείς

ΘΡΗΝΟΣ για τον χαμογελαστό Γιώργο-

Χαμογελά από χθες ο Παράδεισος, χαμογελά από το γέλιο του Γιώργου, το γέλιο του 30χρονου Γιώργου Διαμαντόπουλου από την Αμαλιάδα, που ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Γιώργος πάλεψε σκληρά, ήταν γενναίος όσο λίγοι, ήταν μαχητής και παράδειγμα προς μίμηση. H μάχη αυτή όμως ήταν άνιση και χθες τα ξημερώματα έφυγε για το τελευταίο ταξίδι…

Πριν από επτά χρόνια, όταν πρωτοπαρουσιάστηκαν τα προβλήματα πολλοί δεν πίστεψαν ότι θα τα κατάφερνε, όμως ο ίδιος τους διέψευσε όλους και καθημερινά έδειχνε ότι όταν υπάρχει θέληση για ζωή, όταν έχεις δύναμη, μπορείς να κάνεις και το ακατόρθωτο.

Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με το μπουζούκι στα χέρια και με τα τραγούδια του λατρεμένου του Στέλιου Καζαντζίδη στα χείλη, σκόρπιζε παντού το χαμόγελό του, την αισιοδοξία του, προσπαθούσε να δείξει τη χαρούμενη πλευρά της ζωής, ακόμη και στα δύσκολα.

Αυτός ήταν ο Γιώργος, αυτός έδινε δύναμη στη μητέρα, τον πατέρα και τις δύο αδελφές του, τους λάτρευε όλους και τον λάτρευαν.

Παλιότερα μάγευε μέσα στα γήπεδα με την μπάλα του, μετά μάγευε με το μπουζούκι του, πρωτεργάτης και του Ομίλου φίλων «Στέλιου Καζαντζίδη» στο νομό Ηλείας.

Τις τελευταίες 37 ημέρες ο Γιώργος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, εκεί έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, εκεί έδινε τη μάχη του, πάντα με το χαμόγελο… μέχρι το τέλος που ήρθε χθες τα ξημερώματα.

Η κηδεία του Γιώργου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στην Αμαλιάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top