«Πόλεμος» Ρούπα-υπουργείου Δικαιοσύνης για τον 6χρονο γιο της!

Η αρχιτρομοκράτισσα κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά για αρπαγή ανηλίκου

«Πόλεμος» Ρούπα-υπουργείου Δικαιοσύνης για τον γιο της

Για αρπαγή ανηλίκου κατηγορεί κάθε υπεύθυνο η Πόλα Ρούπα με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Στην αναφορά της 48χρονης επισημαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι οι αρχές κρατούν τον ανήλικο γιο της από χθες "αρνούμενες να παραδώσουν την επιμέλεια του" στην μητέρα και την αδελφή της όπως ζητάει η ίδια.

Η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη συγκατηγορούμενή της έχουν παραπεμφθεί να απολογηθούν για τις δύο κακουργηματικές και τις δύο πλημμεληματικές πράξεις που τους αποδόθηκαν πριν λίγο, ενώπιον της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας.

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει σε περίπου μία ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο γυναίκες δεν προτίθενται να ζητήσουν προθεσμία και σκοπεύουν να δώσουν τυπικές απολογίες.

Ανακοίνωση του υπ. Δικαιοσύνης για τον γιο της Π. Ρούπα

Ψευδείς και ανεύθυνες χαρακτηρίζει το υπουργείο Δικαιοσύνης τις αναφορές της Πόλας Ρούπα για την μεταχείριση του εξάχρονου γιου της από τις αρχές, μετά τη σύλληψή της.

Το υπουργείο σημειώνει ότι «σε σχέση με ψευδείς και ανεύθυνες αναφορές για την τύχη εξάχρονου παιδιού συλληφθείσας, γίνεται γνωστό ότι κανένα παιδί  ούτε συνελήφθη, ούτε κρατήθηκε ουδέποτε. Αντίθετα τέθηκε σε προστασία, μέχρι την οριστική ανάθεση της επιμέλειάς του, και παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες».

Συμπληρώνει δε ότι «ήδη διευθετείται το ζήτημα της σταθερής επικοινωνίας του παιδιού με τους στενούς συγγενείς του. Αυτό που προέχει είναι να διασφαλιστεί το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού, το οποίο θα κρίνουν τα θεσμοθετημένα όργανα, όπως γίνεται σε κάθε όμοια περίπτωση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top