Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των παιδιών στην Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα»

Οι αστέρες των ερυθρολεύκων μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στους μικρούς ασθενείς που δίνουν τον δικό τους αγώνα για τη ζωή

Για έβδομη συνεχή χρονιά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν κοντά στα παιδιά της Ελπίδας, χαρίζοντάς χαμόγελα χαράς στους μικρούς  θαυμαστές τους.

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή υποδέχθηκε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Η επίσκεψη του Ολυμπιακού έχει γίνει θεσμός για εμάς και προτεραιότητα για εσάς, -απ’ ότι φαίνεται- που μας συγκινεί, στην αρχή του χρόνου.... φέρνοντας τη λάμψη της χαράς και του ενθουσιασμού στα πρόσωπα των παιδιών που σας περίμεναν με μεγάλη αγωνία», δήλωσε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Οι αστέρες των ερυθρολεύκων μοίρασαν δώρα στα παιδιά, που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

«Για εμάς είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να βοηθήσουμε την ιερή προσπάθεια που κάνετε», δήλωσε από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Η κυρία Βαρδινογιάννη απένειμε την τιμητική πλακέτα του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», στον κύριο Μαρινάκη- ο οποίος είναι και εθελοντής δότης μυελού των Οστών- και το μετάλλιο του υποστηρικτή σε όλα τα μέλη της ομάδας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top