ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΚ: Συγκλονίζουν τα λόγια της γιαγιάς του 12χρονου-Τον βίαζαν ο πατέρας και ο εραστής του

Το ανήλικο αγόρι με νοητική στέρηση ζούσε ένα ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ καθημερινά επί 10 μήνες

Οργή, σοκ και ανατριχίλα είναι μερικά μόνο από τα συναισθήματα που προκαλεί η υπόθεση βιασμού του 12χρονου αγοριού με νοητική στέρηση, από τον ίδιο του τον πατέρα και τον σύντροφό του!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάιο, προκαλώντας πανελλήνιο σοκ.

Μερικούς μήνες μετά, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης, έκρινε ομόφωνα ένοχους τον πατέρα και τον φίλο του.

Για την ΦΡΙΚΗ που έζησαν, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα και η γιαγιά του 12χρονου.

Σε αυτό το σημείο, να σημειώσουμε πως το αγοράκι έμενε με τη μητέρα και τη γιαγιά του στην Αθήνα μέχρι και τον Ιούλιο του 2015 όταν θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με τον πατέρα του που ζούσε στην Αργολίδα, καθώς οι γονείς του ήταν διαζευγμένοι από το 2009 και η πατρική φιγούρα του έλειπε. Αν και ο 12χρονος αρχικά είχε επισκεφθεί τον πατέρα του για λίγες ημέρες, τελικά, έμεινε μέχρι τον Μάιο του 2016 (συνολικά 10 μήνες) οπότε και τηλεφώνησε στη γιαγιά του, παραπονούμενος ότι πονούσαν τα δόντια και τα ούλα του για να τον γλυτώσει από το κολαστήριο.

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ-ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Περιγράφοντας πώς έμαθε τι είχε συμβεί στον εγγονό της,η γιαγιά του είπε:

Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “γιαγιά να έρθεις να με πάρεις γιατί πονάει το δόντι μου”. Υπήρχαν κάτι σιδεράκια που το εμπόδιζαν και έπρεπε να βγουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και έπρεπε να βγούνε. Επειδή εκείνες τις ημέρες έβρεχε καταρρακτωδώς, του έδωσα παράταση μια ημέρα. Μου είχε πει “ο,τι και να κάνει πρέπει να έρθεις να με πάρεις”. Εκείνη την ημέρα πήγα το πήρα, το έφερα στην Αθήνα και σιγά σιγά όχι αμέσως, άρχισε να λέει τι του συνέβη. Άρχισε να κάνει κάτι περίεργα πράγματα. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πάρει το ψαλίδι και να μου κουρέψει τα μαλλιά. Δεν μπορούσα να αντισταθώ. Είχε περισσότερη δύναμη από εμένα. Στείλαμε το παιδί καλά, και γύρισε άρρωστο. Το στείλανε άρρωστο. Πρέπει να παρακολουθείται από ψυχολόγο και ψυχίατρο. Οι ειδικοί μας είπαν ότι θέλει πάρα πολύ χρόνο για να γίνει καλά. Άρχισε να σπάει τζάμια, να ρίχνει οτιδήποτε έβρισε ανεξέλεγκτα από το μπαλκόνι. Έσπασε τα πάντα μέσα στο σπίτι. Δεν υπάρχει καμία ηλεκτρική συσκευή. Έσπασε τοστιέρα, καλοριφέρ, τα πάντα. Δεν έχουμε τίποτα μέσα αυτή τη στιγμή. Δεν μπορέσαμε να τα αντικαταστήσουμε.

«ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΔΥΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ»

Από την 2η μέρα και μετά μου είπε “γιαγιά θέλω να σου πω κάτι”. Μου περιέγραψε το σκηνικό, ότι έγδυναν το παιδί, γδυνόντουσαν και αυτοί. Δεν ξέρω αν έπαιρναν και ουσίες. Το παιδί όταν ήρθε στο σπίτι είχε και αίματα. Σε ένα μπάνιο που το έκανα έβγαλε αίματα. Ήταν νωπά τα τραύματα του. Και στην ψυχή του και πάνω του.

Το παιδί, κακοποιούνταν καθημερινά, επί 10 μήνες από τον πατέρα και τον σύντροφό του, με τον ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει τον βιασμό:

«Η ψυχή του είναι πολύ άσχημα. Μας έσπασε όλα τα τζάμια. Χάλασε όλα τα ρολά του σπιτιού. Δεν άφησε τίποτα. Ήθελε μονίμως να βγαίνει έξω, το σπίτι δεν τον κράταγε. Από τον Μάιο μέχρι σήμερα, γέρασα 10 χρόνια. Αυτό δεν ήταν μόνο εγγόνι μου. Ήταν παιδί μου, το είχα μεγαλώσει δήλωσε η γιαγιά του».

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ 12ΧΡΟΝΟΥ-«ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ Η ΓΗ»

«Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μετά ήθελα να με καταπιεί η γη. Όσο ήμουν μαζί του δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια στοιχεία. Χωρίσαμε το 2009 γιατί ήταν συνέχεια άνεργος. Κάθε μήνα άλλαζε δουλειές και σπίτια. Όλο ζήταγε από τους γονείς μου. Δούλευα και με σταμάτησε από την δουλειά μου με αποτέλεσμα να την χάσω» δήλωσε σοκαρισμένη η μητέρα του 12χρονου.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top