ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ για το τροχαίο του Παντελίδη-Οι κηλίδες αίματος και οι μπάρες που τον σκότωσαν

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια

Τα νέα πορίσματα των πραγματογνωμόνων ανατρέπουν το σκηνικό σχετικά με τα όσα συνέβησαν στην καμπίνα του μαύρου τζιπ, όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης τον Φεβρουάριο του 2016!

Ο τεχνικός σύμβουλος, κ. Ραυτογιάννης, που έχει ορίσει η οικογένεια Παντελίδη μίλησε στην Ρούλα Κουσκουρή και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και είπε τα εξής: «Το αυτοκίνητο από την στιγμή της πλάγιας ανατροπής του, κινήθηκε με την πλευρά που είναι οι δεξιές πόρτες του πάνω στο τσιμέντινο διάζωμα το οποίο υπήρχε. Έχουν εναποτεθεί πάνω στο αυτοκίνητο ίχνη τριβής από το σύρσιμο».  

Πόσες ήταν οι μπάρες που μπήκαν στο εσωτερικό του οχήματος και με ποιο τρόπο εισήλθαν με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον 32χρονο τραγουδιστή;

«Οκτώ μπάρες παρέσυρε το όχημα. Η πρώτη πέρασε από κάτω, η δεύτερη, η τρίτη και η τέταρτη εισήλθαν στο εσωτερικό του οχήματος. Οι δύο το διέτρισαν πλήρως, η μία παρέμεινε στο εσωτερικό και στον ουρανό του αυτοκινήτου. Μια άλλη μπάρα εισήλθε στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν μπόρεσε να μπει στο εσωτερικό απλώς ανέβηκε ψηλά και πάνω από τον ουρανό».

«Όπως λοιπόν το όχημα κινείτο η πρώτη μπάρα εισήλθε από την δεξιά πλευρά του παρμπρίζ. Στο σημείο λοιπόν αυτό που εισήλθε κινήθηκε προς τα κάτω και παράλληλα με τα παράθυρα οδηγού-συνοδηγού, πέρασε πάνω από την πλάτη του πίσω δεξιού καθίσματος και στην συνέχεια δημιούργησε και προξένησε με ίχνη τριβής στο πλαστικό διακοσμητικό στο πορτμπαγκάζ και εξήλθε πάνω από το φανάρι» είπε.

«Όταν μετέβην στον τόπο προκειμένου να γίνει η έρευνα του οχήματος, το όχημα αυτό το βρήκα καλυμμένο, σκεπασμένο με μια κουκούλα. Η έρευνα έγινε παρουσία των πραγματογνωμόνων της ασφαλιστικής, παρουσία του μηχανολόγου που είχε διορίσει η οικογένεια και παρουσία του βοηθού μου προκειμένου να έχουμε μια πλήρη καταγραφή και γνώση των συνθηκών για των στοιχείων των οποίων βρήκαμε».

Τα δείγματα από βιολογικό υλικό που πήρε από το όχημα

«Ακόμα πήραμε βιολογικά υλικά αγνοώντας ποια έχει πάρει η αστυνομία, προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα στο μέλλον να γίνει και μια δεύτερη εξέταση δειγμάτων. Τα δείγματα, τα οποία περισυνέλλεξα είναι ένα αιματηρό ίχνος από το τιμόνι, μια μεγάλη κηλίδα αίματος η οποία ήταν στο άνω δεξιό μέρος της εμπρόσθιας δεξιάς κουρτίνας. Στην συνέχεια πήρα ίχνη που υπήρχαν στην οπίσθια κουρτίνα του οχήματος».

Που καθόταν τελικά ο Παντελής Παντελίδης;

«Για να προσδιοριστεί ποια ήταν η ακριβής θέση θα πρέπει να συνεκτιμηθεί από γενετιστή και από ιατροδικαστή».

 

Διαβάστε επίσης 

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ για το τροχαίο Παντελίδη-Μόνο το DNA του τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top