Εισαγγελέας διώκει διοικητή ταμείου γιατί δεν έκανε δεκτά ομόλογα του Σώρρα

Απίστευτη ιστορία στην Βόρεια Ελλάδα

Εισαγγελέας διώκει διοικητή ταμείου γιατί δεν έκανε δεκτά ομόλογα του Σώρρα

Μεγάλος... ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από τον Αρτέμη Σώρρα και τον φορέα του που λέγεται, «Ελλήνων Συνέλευσις». Αφορμή στάθηκε η δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία (που σχετίζονταν με τον φορέα) από συνεργάτη του Σώρρα και ένα άλλο περίεργο... περιστατικό που σημειώθηκε σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας!

Πιο συγκεκριμένα, εισαγγελέας στην βόρεια Ελλάδα διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος διοικητή ταμείου, επειδή αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με... ομόλογα του "τρισεκατομμυριούχου" Αρτέμη Σώρρα!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο «liberal.gr», ο εισαγγελέας ζητά να εξεταστεί αν ο επικεφαλής του ασφαλιστικού ταμείου έχει τελέσει αδίκημα και αν πρέπει να τιμωρηθεί!

Παράλληλα, αρκετοί διευθυντές Εφοριών αναγκάστηκαν να ξεκαθαρίσουν ότι είναι... αδύνατον να γίνουν δεκτά τα πληρεξούσια πολιτών με τα όποια τούς ζητούν να εισπραχθούν τα χρέη τους με τα ομόλογα του Σώρρα, επειδή δεν θέλουν να πληρώσουν!
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top