ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ με τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία – Είχε και άλλο συνεργό η γυναίκα αράχνη

Ενδέχεται η κόρη του να μην ήταν βιολογικό του παιδί

Ταινία θρίλερ θυμίζει η δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, καθώς τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως καταδεικνύουν το πόσο αδίστακτη ήταν η σύζυγός του, η οποία και θεωρείται ο εγκέφαλος της δολοφονίας του.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας O Globo, οι Έλληνες αστυνομικοί που βρίσκονται στο Ρίο για να βοηθήσουν στις έρευνες απαίτησαν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα στο λευκό αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο Έλληνας διπλωμάτης ανήκει όντως στον Κυριάκο Αμοιρίδη.

Αρχικά οι αστυνομικοί σκέφτηκαν να κάνουν σύγκριση του γενετικού υλικού που βρέθηκε με DNA από την κόρη του, όμως η σκέψη αυτή απορρίφθηκε, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι ίσως τελικά το 10χρονο κορίτσι να μην είναι η βιολογική κόρη του Έλληνα πρέσβη.

Έτσι, αυτό που θα γίνει είναι η σύγκριση του DNA της 95χρονης μητέρας του Κυριάκου Αμοιρίδη που ζει στη Βόρεια Ελλάδα με του γιου της, για να διαπιστωθεί μετά πάσης βεβαιότητας ότι όντως πρόκειται για τον Έλληνα διπλωμάτη.

Η μητέρα του πρέσβη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα τη Δευτέρα και ενημέρωσε ότι η εγγονή της βρίσκεται μαζί με έμπιστο άτομο το οποίο πιστεύεται ότι είναι η νονά της.

Τέλος σύμφωνα με την εφημερίδα, αν και η μαύρη χήρα, ο εραστής της και ο ξάδελφός του βρίσκονται στη φυλακή, η αστυνομία ερευνά τη συμμετοχή στο φόνο ενός ακόμα άνδρα, ο οποίος φέρεται να μετέφερε τον εραστή της Φρανσουάζ σε ένα βενζινάδικο και στη συνέχεια στο σημείο που έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το πτώμα του πρέσβη μέσα σε αυτό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top