Μούφα ο βιασμός νεαρού ζευγαριού την Πρωτοχρονιά-Σκαρφίστηκαν την όλη ιστορία

Το έκαναν προκειμένου να εξεταστεί η αίτηση ασύλου τους

Μια… απίστευτη ιστορία σκαρφίστηκε ένα νεαρό ζευγάρι Αφγανών, με αποτέλεσμα να προκληθεί… σάλος στη Μυτιλήνη.

Μια 20χρονη πρόσφυγας από τη Μόρια της Λέσβου, κατήγγειλε πως ενώ περπατούσε στην περιφερειακή οδό παρέα με 19χρονο ομοεθνή της, τους πλησίασαν δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανή, φορώντας κράνη.

Το ζευγάρι ανέφερε αργότερα στους αστυνομικούς, πως όταν ο 20χρονος μετανάστης έπεσε αιμόφυρτος, ο ένας από τους δύο δράστες κρατούσε την 21χρονη κοπέλα από τη χέρια και ο άλλος τη βίαζε. Οι δράστες παράτησαν τα θύματά τους σε άθλια κατάσταση και απομακρύνθηκαν.

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ-ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ

Η υπόθεση που σόκαρε την Μυτιλήνη, απεδείχθη λίγη ώρα αργότερα πως όχι μόνο δεν ίσχυε, αλλά αποτελούσε και αποκύημα της φαντασίας του νεαρού ζευγαριού.

Οι δυο νεαροί μετανάστες, λίγη ώρα αφότου μεταφέρθηκαν στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού αλλά και στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έπεσαν σε αντιφάσεις με αποτέλεσμα να αποδειχθεί πως είχαν κατασκευάσει μια ψεύτικη περιπέτεια ώστε να εξεταστεί με ευνοϊκότερες συνθήκες η αίτηση ασύλου που είχαν καταθέσει.

Ο ιατροδικαστής τους εξέτασε ώστε να διαπιστώσει αν υπήρξε βιασμός. Το ζευγάρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης και άσκοπης κινητοποίησης των Αρχών. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα θύματα μένουν στο hot spot της Μόριας υπό το καθεστώς του περιορισμού εντός του νησιού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top