Γιορτινή η ατμόσφαιρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πάνω από 50 καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για το Όραμα Ελπίδας

Χριστουγεννιάτικες αγορές που συγκεντρώνουν καθημερινά πολύ κόσμο έχουν στηθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν κάνοντας πατινάζ, καρουσέλ και πολλά άλλα παιχνίδια.

Στις εικόνες που κατέγραψε χθες το Star φαίνονται παιδικά προσωπάκια να διασκεδάζουν και να περιμένουν τα πρωτοχρονιάτικα δώρα τους από τον Άγιο Βασίλη!

Στην Παιανία στήθηκε ένα μεγάλο παγοδρόμιο, με τα παιδιά να βάζουν τα δυνατά τους για να ...αντέξουν επάνω στα παγοπέδιλα!

Στο Γκάζι (που θα μείνει ανοιχτό μέχρι 4 Ιανουαρίου) έχει και ρόδα  και καρουσέλ  και παιδικές παραστάσεις και επιτραπέζια παιχνίδια. Πάνω απ΄ όλα όμως έχει  κόσμο με διάθεση για παιχνίδι.

Στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι έχουν ξετρελαθεί με το μαγικό χωριό που στήθηκε στην περιοχή.  Τα πολλά λαμπιόνια και ο Άγιος Βασίλης στον θρόνο του, τους έχει ενθουσιάσει!

Ο  Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης που έκλεισε 100 χρόνια πήρε αυτή την  πρωτοβουλία και δημιούργησε το μαγικό πάρκο, όπου μικροί και μεγάλοι ταξιδεύουν σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Πάνω από 50 καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους για το Όραμα Ελπίδας  

Στο μεταξύ το Χριστουγεννιάτικο μουσικό φεστιβάλ του ραδιοφωνικού σταθμού "ΔΡΟΜΟΣ 89,8" ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με τις Μέλισσες και τον Πάνο Κιάμο. Περισσότεροι από 50 καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και στήριξαν το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας και την προσφορά αγάπης για όλα τα παιδιά.

«Είμαστε εδώ για τον Σύλλογο Ελπίδα. Έρχονται οι άνθρωποι και γίνονται  δότες μυελού των οστών.  Είναι υπέροχο αυτό που γίνεται και προσφέρει στην κοινωνία ένα πολύ σημαντικό έργο»  δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας, μέλος του συγκροτήματος Μέλισσες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top