Οι περισσότεροι επιχειρηματίες έχουν ρίξει τις τιμές για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Το ''πείραμα» έπιασε τα Χριστούγεννα, και πολλά εστιατόρια και κλαμπ γέμισαν με κόσμο και ζέσταναν τα ταμεία τους. 

Πιο συγκεκριμένα, πολλά νυχτερινά μαγαζιά κάνουν... δώρο στους πελάτες τους πλουσιοπάροχα μενού, για να τους ξαναδούν από κοντά!

Αρκετά εστιατόρια βάζουν μπροστά την ανάγκη τους για ζεστό χρήμα, γι’ αυτό και επιστρατεύουν μέχρι και Ιταλούς σεφ! 

Για τους νέους όμως, ρεβεγιόν σημαίνει κυρίως επιδρομή στα κλαμπ. Αν θυμάστε τα double dot, ή τους γιορτινούς τιμοκαταλόγους με ένα μπουκάλι κρασί ανά δύο άτομα και μια φιάλη ποτού ανά τρία "κεφάλια", ξεχάστε το! Οι καιροί έχουν αλλάξει και οι επιχειρήσεις προσπαθούν να βοηθήσουν για να…  βοηθηθούν. 

Επιχειρηματίες είπαν στο Star, ότι πλέον συνηθίζεται να χρεώνεται «ένα μπουκάλι κρασί ανά τέσσερα άτομα και μια φιάλη ποτού ανά τέσσερα ή πέντε». Ακόμη και στα κοκτέιλ οι τιμές είναι προσιτές! 

Το σίγουρο είναι ότι -για τα περισσότερα μαγαζιά - τελείωσαν οι χρυσές εποχές με τις εξωπραγματικές τιμές

 

 

Tags: