Μεγάλο ρεζιλίκι - Συνεργάτης γνωστού Έλληνα τραγουδιστή πιάστηκε να κλέβει και να σπάει ΙΧ!

Είχε πάνω του ναρκωτικά και λεφτά! Tου πέρασαν χειροπέδες

Συνεργάτης γνωστού Έλληνα τραγουδιστή πιάστηκε να κλέβει!

Συνεργάτης πασίγνωστου τραγουδιστή αλλά και επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος συνελήφθη λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος ήταν στο παρελθόν συνεργάτης πολύ γνωστού λαϊκού τραγουδιστή και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος. Μάλιστα, ο 58χρονος θεωρείται πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 58χρονος, συνελήφθη για κλοπή τσάντας από ΙΧ στην περιοχή της Ομόνοιας. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν 75 γραμμάρια κοκαΐνης αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας για τη ζύγιση των ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 58χρονος προσπάθησε να κλέψει μαζί με άλλο ένα άτομο μια τσάντα από ΙΧ παρκαρισμένο στην οδό Σωκράτους, σπάζοντας το παρμπρίζ. Τον είδε όμως η ιδιοκτήτρια του ΙΧ και με την βοήθεια περαστικών του πήραν την τσάντα.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και άνδρες της ομάδας Ζ τον συνέλαβαν. Όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας είχε πάνω του εκτός από ναρκωτικά και ζυγαριά και πολλά λεφτά.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η αστυνομία ερευνά τις διασυνδέσεις του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top