Συνεργάτης πασίγνωστου τραγουδιστή αλλά και επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος συνελήφθη λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα και πιο συγκεκριμένα στις 19 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος ήταν στο παρελθόν συνεργάτης πολύ γνωστού λαϊκού τραγουδιστή και μέχρι πρόσφατα συνεργάτης επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος. Μάλιστα, ο 58χρονος θεωρείται πολύ γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 58χρονος, συνελήφθη για κλοπή τσάντας από ΙΧ στην περιοχή της Ομόνοιας. Μάλιστα, στην κατοχή του βρέθηκαν 75 γραμμάρια κοκαΐνης αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας για τη ζύγιση των ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 58χρονος προσπάθησε να κλέψει μαζί με άλλο ένα άτομο μια τσάντα από ΙΧ παρκαρισμένο στην οδό Σωκράτους, σπάζοντας το παρμπρίζ. Τον είδε όμως η ιδιοκτήτρια του ΙΧ και με την βοήθεια περαστικών του πήραν την τσάντα.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και άνδρες της ομάδας Ζ τον συνέλαβαν. Όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας είχε πάνω του εκτός από ναρκωτικά και ζυγαριά και πολλά λεφτά.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ η αστυνομία ερευνά τις διασυνδέσεις του.

 

Tags: