«Χαμόγελα» στα χιονοδρομικά για την «λευκή» Πρωτοχρονιά

Οι λάτρεις των χειμερινών σπορ φτιάχνουν βαλίτσες

Με 25 πόντους...ολοκαίνουριο χιόνι ντύθηκε το βράδυ της Τρίτης το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, όπως βλέπετε από στη web κάμερα του snow report.

Ελαφριά... χιόνισε το πρωί της Τετάρτης στο Καιμακτσαλάν, αλλά και στα 3- 5 Πηγάδια της Νάουσας,  που πλημμύρισε κόσμο, ενώ 10 εκατοστά... φρέσκο χιόνι φόρεσαν τα χιονοδρομικά του Παρνασσού και του Πισοδερίου της Φλώρινας.

Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, λοιπόν, προβλέπεται χαρούμενη....λευκή Πρωτοχρονιά! Η ζήτηση στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας, τις ημέρες των εορτών παρουσιάζει αύξηση  5% με 8%, σε σχέση με πέρσι, ενώ τα σκήπτρα της τουριστικής κίνησης, φαίνεται πως θα κρατήσει η ορεινή... χιονισμένη Ελλάδα!    

Το μαγευτικό Πήλιο όπως εκτιμάται, με τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής θα χτυπήσει... κορυφή! Οι τιμές των καταλυμάτων κυμαίνονται από 50 έως 100 ευρώ το βράδυ, ενώ σε αρκετά υπάρχουν ειδικές προσφορές. 

Στο θρόνο των δημοφιλέστερων προορισμών για την Πρωτοχρονιά και των Φώτων, κάθονται... πάντα τα Καλάβρυτα, με τιμές που κυμαίνονται από 50 έως 150 ευρώ, με πρωινό.

Σταθερά... αγαπημένη, όμως, παραμένει και η Αράχωβα, όπου η διανυκτέρευση ξεκινά από 90 ευρώ και φτάνει  τα 150 με 200, σε ξενοδοχεία πολυτελείας. Τα βουνά της Ελλάδας φορούν για τα καλά τα λευκά τους και τα... χιονοπέδιλά τους! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top