Σε μια συγκινητική εκδήλωση στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, ο σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» τίμησε τους Παραολυμπιονίκες, οι οποίοι με τον προσωπικό τους αγώνα και τις διεθνείς διακρίσεις τους, στέλνουν μήνυμα ελπίδας και θάρρους κυρίως στους νέους ανθρώπους.

«Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ τιμά στο πρόσωπό σας τα υπέρτατα σύμβολα της δύναμης και της θέλησης που στον αγώνα των παιδιών ενάντια στον καρκίνο αποτελούν πηγή έμπνευσης και θάρρους» ανέφερε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Οι αθλητές μας, που δόξασαν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, στέκονται πάντα στο πλευρό των παιδιών της «Ελπίδας» και με το παράδειγμά τους εμψυχώνουν τους μικρούς μαχητές της ζωής.

Την αμέριστη στήριξή τους και την αλληλεγγύη τους στα παιδιά που νοσηλεύονται, έδειξαν για ακόμα μια φορά και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τους χαρακτήρισε ως εκφραστές της μακρόχρονης παράδοσης και της λεβεντιάς της Κρήτης και τους ευχαρίστησε που κάθε χρόνο χορεύουν για τα παιδιά και συγκινούν με τις μαντινάδες τους. Ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Στέλιος Καγιαδάκης αφιέρωσε μια μαντινάδα στους παραολυμπιονίκες.

 «Πουλί που είναι δυνατό κι αντέχει και στον πόνο μπορεί στον ουρανό να βγει με μια φτερούγα μόνο» είπε ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης Στέλιος Καγιαδάκης.

Tags: