Ο μυστικός ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ του αρχισατανιστή Κατσούλα – Ήταν ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ μέσα στη φυλακή

Εξοργισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων

Ο μυστικός ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ του αρχισατανιστή Κατσούλα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη ζωή του αρχισατανιστή Ασημάκη Κατσούλα, ο οποίος πλέον αποφυλακίστηκε και κυκλοφορεί ελεύθερος, την ώρα που οι συγγενείς των θυμάτων του δεν μπορούν να συλλάβουν πώς ο άνθρωπος αυτός θα συνεχίσει τη ζωή του, την ώρα που οι δικοί τους άνθρωποι είναι στο χώμα.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ο 45χρονος σήμερα Κατσούλα εξέτισε την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, στη Λάρισα, από εκεί στο Μαλανδρίνο και τέλος στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς.

Σύμφωνα με το νόμο οι καταδικασμένοι σε δύο φορές ισόβια και ποινή κάθειρξης 10 ετών, μπορούν να αποφυλακιστούν υπό όρους αφού εκτίσουν 22 χρόνια κάθειρξης.

Ο Ασημάκης Κατσούλας έμεινε στη φυλακή επιπλέον δύο χρόνια, καθώς οι πρώτες δύο αιτήσεις αποφυλάκισης απορρίφθηκαν και τελικά το Συμβούλιο Εφετών με νεότερη κρίση και έχοντας στα χέρια τους μια θετική πρόταση, αφού δεν είχε παραβιάσει καμία από τις 32 άδειες που είχε λάβει, αποφάσισαν να του ανοίξουν τις πόρτες των φυλακών προς την ελευθερία.

(Η Δώρα Συροπούλου και η Γαρυφαλλιά Γιούργα, που δολοφονήθηκαν από τους σατανιστές της Παλλήνης)

Υπέρ του Ασημάκη Κατσούλα λειτούργησε και το γεγονός ότι δεν είχε εις βάρος του κανένα πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά και το ότι είχε δίπλα του τους γονείς του, οι οποίοι και είχαν δώσει τη ζωή τους για να αντέξει ο γιος τους μέσα στη φυλακή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 45χρονος «μαύρος άγγελος» των σατανιστών μέσα στη φυλακή είχε κάνει περισσότερα από 5.000 μεροκάματα, απασχολούμενος από το ζαχαροπλαστείο των φυλακών, μέχρι την κτηνοτροφία.

Τα τελευταία χρόνια δε, λέγεται ότι κρατούνταν σε καθεστώς ημιελεύθερης διαβίωσης, αφού το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας βρισκόταν στο μαντρί το οποίο βρίσκεται έξω από τις φυλακές.

Καταλυτικό επίσης για την απόφαση αποφυλάκισής του ήταν ότι ο Κατσούλας ήταν αρραβωνιασμένος και διατηρεί εδώ και χρόνια σταθερή σχέση.

Τόσο ο ίδιος, όσο και το περιβάλλον του πάντως γνωρίζουν ότι η προσαρμογή στην ελεύθερη ζωή δε θα είναι εύκολη. Στις πλάτες του κουβαλά το βάρος των πιο ειδεχθών εγκλημάτων που συγκλόνισαν την Ελλάδα και όσοι τον γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι θα δυσκολευτεί, αλλά θα καταφέρει να επανενταχθεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top