Με δάκρυα στα μάτια η αδελφή του καπετάνιου: «Η πόρτα είναι ανοιχτή για την κόρη του Θανάση»

Ο πατέρας του μιλάει για την «εμπλοκή» του παιδικού φίλου του γιου του στο έγκλημα της Κοιλάδας

«Δικαιώθηκε το παιδί μου. Να αναπαυθεί η ψυχούλα του». Με αυτά τα λόγια σχολιάζει ο πατέρας του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, Τάσος, την απόφαση του δικαστηρίου που έστειλε τη νύφη του στην φυλακή για την δολοφονία του γιου του.

Η Δήμητρα Βούλγαρη, γνωστή και ως «μαύρη χήρα» της Κοιλάδας στην Αργολίδα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ενώ ο Εισαγγελέας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είχε συνεργό στο στυγερό έγκλημα.

Ο αδελφικός φίλος του καπετάνιου, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ο Θανάσης νεκρός ήταν το πρόσωπο που «κλειδί» που πολλοί κατηγόρησαν ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

«Κατηγορούν τον αδελφικό φίλο του γιου μου. Εκείνος κλαίγοντας μου είπε ότι δεν το έκανε αυτός και εγώ τον πιστεύω. Έτσι νιώθω».

Όταν η αδελφή του αδικοχαμένου καπετάνιου, Αθανασία, πήρε τον λόγο αναφέρθηκε στις εικόνες που τις έρχονται στο μυαλό… «Είναι όλα. Πως μεγαλώσαμε, παίζαμε, τα δώρα που μας έπαιρνε η μαμά. Είναι όλα. Δεν υπάρχει στιγμή που να μην το σκέφτομαι. Μου λείπει η κόρη του. Είναι αίμα μου. Είναι έξυπνο παιδί και κάποια στιγμή θα καταλάβει. Γιατί της είπαν ότι εμείς βάλαμε τη μαμά φυλακή. Θα μεγαλώσει και θα τους τιμωρήσει, το πιστεύω. Η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για την κόρη του Θανάση» είπε δακρυσμένη.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε η οικογένεια του καπετάνιου στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top