ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ-Ζητούν απαντήσεις για το φριχτό θάνατο του παιδιού τους στο λιμάνι της Πάτρας

Απαρηγόρητη η μάνα του 20χρονου Ανδρέα

Απαρηγόρητη η μάνα του 20χρονου Ανδρέα Αλέξη. Το παιδί της βρήκε φρικτό θάνατο, όταν επέστρεφε από πάρτι γενεθλίων και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε έπεσε στη θάλασσα. Ο μόλος του Αγίου Νικολάου μετατράπηκε σε υγρό τάφο για εκείνον κι άλλες δύο φίλες του, την 20χρονη Ρεγγίνα και τη συνομήλική της, Γεωργιάνα. Έχουν περάσει 15 μήνες και οι γονείς περιμένουν ακόμη απαντήσεις για το τι πραγματικά συνέβη.

«Ήταν ένα παιδί με όνειρα. Γιατί αυτά τα όνειρα να πνιγούν μες το λιμάνι; Ένα μεγάλο "γιατί" μας βασανίζει. Δεν έχει ποτέ ο οδηγός μιλήσει για αυτό που έγινε. Εμείς έχουμε ψυχολογικά όλοι. Αυτός θα δικαστεί από αμέλεια. Εμείς είμαστε καταδικασμένοι όμως, ισόβια από την ημέρα εκείνη», λέει η μητέρα του 20χρονου.

Εκείνο το βράδυ έβρεχε καταρρακτωδώς. Οι λιμενικοί υποθέτουν, ότι ο νεαρός οδηγός, φίλος των παιδιών, μπέρδεψε, λόγω της κακοκαιρίας, την άσφαλτο με τη θάλασσα.

Τρεις νεαροί κατάφεραν και βγήκαν από το αυτοκίνητο. Ο Ανδρέας δεν πρόλαβε. Εγκλωβίστηκε και άφησε την τελευταία του πνοή στο βυθό.

«Ο δικός μας δε βγήκε γιατί δεν άνοιγε η πίσω πόρτα αριστερά. Είχε παιδικό κλείδωμα. Χάθηκαν τρεις ζωές για μία πόρτα. Μιλάμε με τις φωτογραφίες του. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τη ζωή μας έτσι», προσθέτει.

Ο οδηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και θα δικαστεί τον Μάρτιο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top