Έκανε μάθημα Αγγλικών,λιποθύμησε και ΠΕΘΑΝΕ-Η ιστορία της γλυκιάς Σάσας συγκλόνισε την Πάτρα

Είχε ανεύρυσμα και δεν το ήξερε και μια κορούλα που έμεινε ορφανή

39χρονη Σάσας Σκαλιάπα

Θρήνος, θλίψη και πένθος επικρατούν στα Βραχνέικα Πατρών για τον ξαφνικό χαμό της Σάσας Σκαλιάπα, μία νεαρής κοπέλας που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. 

Η Σάσα Σκαλιάπα ήταν μόλις 39χρονών, εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και είχε μια κορούλα 14 ετών και ήταν υγιής. Έτσι τουλάχιστον πίστευε η ίδια και οι συγγενείς της. Η αλήθεια όμως ήταν άλλη…. Η άτυχη 39χρονη μητέρα είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και δεν το γνώριζε! 

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή, καθηγήτρια αγγλικών λιποθύμησε ενώ έκανε μάθημα σε ένα παιδάκι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα, όπου εκεί διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, tempo24.gr, η νεαρή γυναίκα είχε πέσει σε κώμα, χάνοντας αρκετό αίμα και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί και οι νοσηλευτές για να την κρατήσουν στην ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Τελικά, η Σάσα Σκαλιάπα έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Όλοι στα Βραχνέικα μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο και μία αξιολάτρευτη προσωπικότητα που όμως το τελευταίο διάστημα είχε περάσει πολλά, καθώς είχε χάσει τον πατέρα της από την επάρατη νόσο. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν στην Σάσα το τελευταίο αντίο στο ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top