Συναγερμός στη Μυτιλήνη: Μπαράζ διαρρήξεων τη νύχτα! Τα έκαναν γυαλιά-καρφιά - Συνελήφθησαν 5 Αλγερινοί

Έντονη ανησυχία στους έμπορους – Μεγάλη έρευνα ξεκίνησε η αστυνομία

Έντονα ανήσυχη είναι η κοινωνία της Μυτιλήνης από τα τελευταία περιστατικά διαρρήξεων.

Μόνο το βράδυ της Παρασκευής, έγιναν τουλάχιστον 10 περιστατικά, με τους δράστες, μεταξύ άλλων, να τα κάνουν γυαλιά-καρφιά σε ένα κατάστημα, όπου-όπως φαίνεται στις εικόνες- μάλλον τραυματίστηκαν καθώς είναι γεμάτα αίματα τα πατώματα και τα γραφεία!

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Η αστυνομία, η οποία είχε ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για το θέμα, ήδη έχει συλλάβει 5 μετανάστες Αλγερινής καταγωγής, ενώ συνεχίζει τις έρευνες καθώς πιστεύει ότι είναι περισσότεροι οι δράστες.

Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, που μόλις πριν από μία μέρα ο Εμπορικός Σύλλογος της Μυτιλήνης είχε εκδώσει ανακοίνωση που καλούσε τα μέλη του να προσέχουν λόγω των αυξημέων περιστατικών με τις διαρρήξεις.

«Μετά την συνάντηση τις προηγούμενες μέρες με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή μας αποφασίστηκε η ένταση των πεζών αλλά και των εποχούμενων περιπολιών σε όλη την πόλη και ιδιαίτερα στην περιοχή της Ερμού με ένα όχημα ειδικά και μόνο για εκεί. Συστήνουμε στα μέλη μας να λάβουν μέτρα προστασίας , και να καταγγείλουν άμεσα και χωρίς αναστολές οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση παρατηρούν γύρω από τα καταστήματά τους και τα σπίτια τους. Να φροντίσουν να μην αφήνουν χρήματα στα καταστήματά τους και τα είδη μεγάλης αξίας να μην είναι εκτεθειμένα σε θέα και χωρίς προστασία. Ακόμα τα μέτρα αποτροπής όπως είναι το σύστημα συναγερμού ή τα ρολά ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιούνται» ανέφερε ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, μόλις μία ημέρα πριν τα νέα περιστατικά διαρρήξεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top