Θέλει φώτα και κάμερες ο άντρας του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου!

Η πρώην σύζυγος του στο χώμα, η σύντροφος του στη φυλακή και τα 4 παιδιά του με γιαγιάδες!

Δεύτερη εμφάνιση μέσα σε λίγες ώρες στην ίδια εκπομπή έκανε ο πρωταγωνιστής του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου. 

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από το φονικό του Κορωπίου, όταν μια 26χρονη, η οποία διατηρούσε σχέση μαζί του, σκότωσε τη 35χρονη πρώην γυναίκα του, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών της.

Ο 41χρονος πρωταγωνιστής του ερωτικού τριγώνου του Κορωπίου, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, επειδή πυροβόλησε τον πατέρα της κατηγορουμένης, μίλησε ξανά στην εκπομπή «Tatiana Live».

Ο ίδιος επανέλαβε την επιθυμία του να δει την κατηγορούμενη με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά εκτός γάμου. «Θέλω να τη δω, να μιλήσουμε για το θέμα των παιδιών μας», είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας πως δεν πέρναγε καλά μαζί της και αφήνοντας να εννοηθεί πως δεχόταν απειλές και εκβιασμούς! 

Όπως είπε ο δικηγόρος του, «η κατηγορούμενη τον έλουσε με οινόπνευμα και πήγε να του βάλει φωτιά ! Του πέταξε και το τηγάνι στο κεφάλι».

«Δεν πέρναγα καλά, αλλά δεν ήθελα να γυρίσω στην πρώην γυναίκα μου. Ήμουν μπερδεμένος, τα είχα κάνει μαντάρα», είπε ο 41χρονος, αποφεύγοντας ξανά να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα «γιατί έκανε παιδιά με την κατηγορούμενη, αφού δεν πέρναγε καλά;».

Τέλος, ζήτησε ξανά συγγνώμη από τους συγγενείς του θύματος.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Ε 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top