Μενού εστιατορίου έχει το Τζάνειο νοσοκομείο! Το Star βρήκε τον μάγειρα που δίνει γεύση και χαρά στους ασθενείς

Σερβίρει νόστιμα φαγητά και γλυκά στους αρρώστους και όχι μόνο κοτόσουπα!

Ο μάγειρας Ιάκωβος Απέργης έχει αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα των ασθενών του Τζάνειου Νοσοκομείου. Έφερε τα πάνω κάτω στο μενού και κατάργησε αυτό που ονομάζουμε νοσοκομειακό φαγητό.

Τα προβλήματα υγείας της μητέρας του και οι εγχειρήσεις που χρειάστηκε εκείνη να κάνει στα νεφρά, τον έκαναν να δει προσεκτικότερα τα πιάτα των ασθενών. Η μητέρα του αρνιόταν να φάει στο νοσοκομείο και έτσι ο Ιάκωβος Απέργης το έβαλε στόχο να χαρίσει γεύση και χαρά σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και νοσηλεύονται. 

Στην κουζίνα του Τζάνειου μπήκε πριν τρία χρόνια και τα άλλαξε όλα με... μυρωδικά και λαχανικά, δίνοντας γεύση στην πικρή ζωή των ασθενών! 

Κοτόπουλο με πατάτες, μοσχαρόσουπα, μουσακάς, πίτσες και μακαρονάδες είναι κάποια από τα νόστιμα φαγητά που ετοιμάζει για τους αρρώστους, ενώ μεγάλη επιτυχία έχει το μπιφτέκι ψαριού που μαγειρεύει! 

Όπως είπε ο Ιάκωβος Απέργης στο  Star, «δεν έχουν όλοι οι ασθενείς τέτοια προβλήματα υγείας που να επιβάλλουν να τρώνε κοτόσουπα». 

Από την κουζίνα του νοσοκομείου βγαίνουν καθημερινά τουλάχιστον δύο διαφορετικά πιάτα και μερικές φορές και γλυκά, ενώ ειδικά για τα παιδιά που νοσηλεύονται, ο Ιάκωβος μπορεί μαγειρέψει κάτι ιδιαίτερο ακόμη και από το σπίτι του.

Ο Ιάκωβος Απέργης μαγειρεύει εθελοντικά στο Χαμόγελο του παιδιού στο Περιστέρι και βάζει συχνά από την τσέπη του λεφτά για το μενού των ασθενών... 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top