Θέμα star.gr: Ακόμα να στολίσεις δέντρο; Δες πώς θα το κάνεις χωρίς να ξοδέψεις τα μαλλιά της κεφαλής σου

Στολίδια και φωτάκια για όλα τα βαλάντια

Δες πώς θα στολίσεις το δέντρο χωρίς να πληρώσεις πολλά

Αν είσαι κι εσύ από αυτούς που δεν έχουν ακόμα στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους, θέλοντας να αποφύγεις λίγα ακόμα έξοδα, μην ανησυχείς. Το star.gr πήγε στα καταστήματα και έψαξε μόνο για σένα πόσο κοστίζουν τα στολίδια, τα λαμπάκια και τα δεντράκια για να διαλέξεις αυτό που συμφέρει την τσέπη σου και να νιώσεις κι εσύ λίγη από τη χαρά των ημερών.

Οι τιμές στα περισσότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι ίδια με τις περσινές, αν και όπως είπαν στο star.gr εργαζόμενοι σε μεγάλο πολυκατάστημα, ο κόσμος δεν ψωνίζει ποσότητες, αλλά λίγα στολιδάκια, έτσι για να ανανεώσει το δέντρο του.

Έτσι, μπορείς να βρεις όμορφες και πολύχρωμες μπάλες από 0,59 λεπτά έως 11 ευρώ σε ειδικές συσκευασίες με πολλές μπάλες διαφόρων μεγεθών, αλλά και στολίδια από ξύλο, πλαστικό, με πολλά γκλίτερ και σε πολλά χρώματα από 0,50 λεπτά έως 4 ευρώ.

«Ήρθα για να πάρω λίγα στολίδια γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλά χρήματα για το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι τιμές είναι ίδιες με πέρσι, αλλά δυστυχώς η δική μας τσέπη δεν αντέχει να κάνουμε περιττά έξοδα», είπε η κυρία Μαρία στο star.gr.

Όσο για τα λαμπάκια, κι εκεί μπορείτε να βρείτε τιμές για όλα τα βαλάντια. Τα απλά φωτάκια θα τα βρείτε από 4 ευρώ, τα LED ξεκινούν από 5 ευρώ και φτάνουν ακόμα και τα 20 ευρώ, ενώ αν είστε… μερακλήδες και θέλετε να μπείτε για τα καλά σε Christmas mood τα φωτάκια που είναι για εξωτερικούς χώρους ξεκινούν από 8 ευρώ και φτάνουν ακόμα και τα 20 ευρώ τα 3μ.

«Τα Χριστούγεννα είναι πιο πολύ για τα παιδιά. Ήρθαμε κι εμείς εδώ να πάρουμε λίγα στολίδια, έτσι για να χαρούν τα εγγονάκια μας και να στολίσουμε όλοι μαζί το δέντρο», είπε η κυρία Χαρά.

Αν τώρα δεν έχετε χριστουγεννιάτικο δέντρο, τότε μπορείτε να βρείτε δέντρα 1,50 μ. στα 20 ευρώ με την τιμή να φτάνει ακόμα και τα 80 ευρώ για ένα καλό δέντρο 2,50 μέτρων.

Μη χάνετε λοιπόν καιρό. Μόλις 11 μέρες μένουν μέχρι τα Χριστούγεννα, οπότε σπεύστε να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικη, ονειρική ατμόσφαιρα στα σπίτια σας, για το… καλό που λέει και ο σοφός λαός, αλλά και για να φτάσει η διάθεσή σας.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top