Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Δήμητρας στην Μυτιλήνη: Καρέ- καρέ η τρελή πορεία του αυτοκινήτου στο Star

Ενός λεπτού σιγή κράτησαν οι συμμαθητές των δυο παιδιών

Δεν έλειψε κανένας από το τελευταίο αντίο στην 16χρονη Δήμητρα. Οι δικοί της άνθρωποι και πολλοί συμμαθητές πήγαν στην κηδεία του χαμογελαστού κοριτσιού που έγινε στον Αφάλωνα Μυτιλήνης.

Ο λιμενάρχης της Μυτιλήνης, Νίκος Πασσάδης  περιγράφει στο STAR την τρελή πορεία που έκανε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα 5 παιδιά με οδηγό έναν 20χρονο και στη συνέχεια βρέθηκε στη θάλασσα.

«Ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας, προσέκρουσε στο υψηλό πεζοδρόμιο, χτύπησε στην πλώρη ενός αλιευτικού σκάφους, και στην συνέχεια έπεσε στο νερό».

Μετανάστες αλλά και ένας λιμενικός, που έχει παιδιά στην ηλικία των νεαρών που βυθίζονταν στα παγωμένα νερά του λιμανιού, έτρεξαν να βοηθήσουν, ψάχνοντας να τους βρουν μέσα στη νύχτα.

«Οι συνθήκες είναι απόλυτου σκότους. Κάποια πράγματα πάνε και λίγο με τις αισθήσεις. Ψάχνεις, βρίσκεις, ακουμπάς. Πέρα από το σοκ που έχει υποστεί ο άνθρωπος το ψυχολογικό και ότι είναι και λίγο κρυωμένος. Η ανθρώπινη ζωή προέχει. Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι ως λιμενικός ή ως οτιδήποτε. Εκείνη την ώρα λειτουργείς ως άνθρωπος».

Συμμαθητές των δυο παιδιών, κράτησαν ενός λεπτού σιγή στην έναρξη των μαθήματων. Αύριο το μεσημέρι στην Αγιάσο, θα γίνει η κηδεία του 15χρονου Μάριου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top