«Η Δήμητρα είχε όνειρα! Τελευταία φορά την είδα στο νεκροτομείο»-Συγκινητική εξομολόγηση για την τραγωδία της Μυτιλήνης

Ο μεγάλος αδελφός της κοπέλας που έχασε την ζωή του στα νερά της Λέσβου μίλησε στο Star

Η βουτιά θανάτου τα ξημερώματα της Δευτέρας στο λιμάνι της Μυτιλήνης που στοίχισε την ζωή σε δύο ανήλικα παιδιά έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. 

Η βόλτα για πέντε παιδιά, μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν το αμάξι στο οποίο επέβαιναν για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε στο κράσπεδο της προκυμαίας και βούτηξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, δύο άτομα από την παρέα, και συγκεκριμένα η 16χρονη Δήμητρα και ο 15χρονος Μάριος που ήταν πολύ ερωτευμένοι! 

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 20χρονος αδελφός του άτυχου 15χρονου και συνοδηγός ήταν ένας άλλος 20χρονος φίλος τους. Στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν τα δύο δίδυμα αδέλφια και η 16χρονη Δήμητρα. Οδηγός και συνοδηγός κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο, όπως και ένα από τα δίδυμα αδέλφια, που κάθονταν πίσω. Δύο από τα παιδιά, όμως βρήκαν τραγικό θάνατο, παρά τις προσπάθειες των προσφύγων που βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να τους σώσουν…. 

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, ενώ φως στην υπόθεση θα ρίξουν οι καταθέσεις των επιζώντων, που νοσηλεύονται ακόμη σε κατάσταση σοκ. 

"Πως θα πω στον γιο μου, ότι η θεία του δεν ζει;"

Ο μεγάλος αδελφός της Δήμητρας, ο οποίος ουσιαστικά την μεγάλωσε, καθώς τα παιδιά είχαν χάσει πριν αρκετά χρόνια τη μητέρα τους, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το δυστύχημα που τους βύθισε στο πένθος. 

«Γνώριζα εξ όψεως τους φίλους της αδελφής μου…  Είμαστε 5 αδέλφια, πριν κάποια χρόνια χάσαμε τη μητέρα μας και όλους τους μεγάλωσα εγώ. Έχω και ένα γιο…  Ο γιος μου με τη θεία του, την Δήμητρα είχαν τέσσερα χρόνια διαφορά, ήταν φιλαράκια και δεν ξέρω τώρα πως θα του το πω», είπε ο 36χρονος με παράπονο, λέγοντας ότι η τελευταία φορά που είδε την αδελφή του ήταν στο νεκροτομείο…

«Τελευταία φορά την είδα στο νεκροτομείο»

Το τελευταίο μήνυμα της αδελφής του το διάβασε μάλιστα, λίγο πριν πάει να την αναγνωρίσει στο νεκροτομείο. «Με ρωτούσε στο facebook “που είμαι”, είχαμε δώσει ραντεβού για να της βγάλω ταυτότητα σήμερα», είπε ο αδελφός της Δήμητρας, ενώ αναφερόμενος στον χαρακτήρα της άτυχης 16χρονης είπε «η Δήμητρα ήταν ένα παιδί γεμάτο αγάπη και καλοσύνη, είχε όνειρα αλλά ήταν ολιγαρκής… Έδινε ευχές σε αυτούς που της έκαναν κακό… Έδινε μόνο χαμόγελο».

Ο ίδιος είπε στην εκπομπή, πως το άτυχο κορίτσι είχε μεγάλη αδυναμία στη μάνα τους, γεγονός που το φανερώνουν και τα τελευταία posts  που ανέβασε η 16χρονη στο facebook .

«Tραγική ειρωνεία ήταν όταν πέθανε η μάνα μου… Τότε, έπρεπε να κάνω τον ψυχολόγο και να της το πω! Η Δήμητρα ήταν 9 χρονών, και μου είπε “Στράτο, ήταν το λογικό να φύγει πρώτα η μάνα μας, απλά έφυγε νωρίς”», είπε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top