Μύρισαν Χριστούγεννα σε όλη τη χώρα- Γιορτινό κλίμα και στολίδια από το Γκάζι μέχρι την… Ξάνθη

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Η Αθήνα έχει βάλει τα γιορτινά της και σε κάθε γωνιά της  ξεφυτρώνουν μικρές χριστουγεννιάτικες... οάσεις. Στο Γκάζι το παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ έχει μεταμορφωθεί στο μαγικό αμαξοστάσιο του Άη Βασίλη. Ένα θεματικό πάρκο 5.000 τετραγωνικών μέτρων γεμάτο διασκεδαστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους 

Όχι μακριά από το Γκάζι, στα σοκάκια του Ψυρρή βρίσκεται ένα καφέ όπου όταν περάσεις το κατώφλι του, είναι σαν να μπαίνεις μέσα σε χριστουγεννιάτικο παραμύθι.  Σε κάθε γωνιά και ένα γιορτινό στολίδι, ενώ τα λαχταριστά γλυκά  σερβίρονται από τα ίδια τα  ξωτικά του Άγιου Βασίλη.

Το κατάστημα είναι θεματικό. Αυτό σημαίνει ότι μετά τα Χριστούγεννα ο χώρος θα αλλάξει και θα θυμίζει κάποιον άλλο μαγευτικό κόσμο. Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει αυτή η αλλαγή είναι περίπου τρεις με τέσσερις ημέρες.

Η κάμερα του Star και ο δημοσιογράφος Σπύρος Σιγούρος ταξίδεψαν μέχρι τη Δράμα όπου η μαγευτική ονειρούπολη το "ελληνικό" χωριό του Άγιου Βασίλη  άνοιξε και φέτος τις πύλες της για να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους. 

 Μετρώντας αντίστροφα ο δήμαρχος και οι κάτοικοι της Ξάνθης φωταγώγησαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εορτασμών. Τα πυροτεχνήματα φώτισαν το νυχτερινό ουρανό, ενώ οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν παρέα με τους ντυμένους Αγίους Βασίληδες και τα ξωτικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top