Πρόταση γάμου που θα της έμενε αξέχαστη ήθελε να κάνει ο Γιώργος στην Κατερίνα του, αλλά παραλίγο να του χαλάσει εντελώς την έκπληξη η… αστυνομία.

Όπως αναφέρει το tempo24 ο Γιώργος και η Κατερίνα είναι ζευγάρι από το Γυμνάσιο, εδώ και 13 χρόνια. Εκείνος λοιπόν αποφάσισε ότι θέλει να παντρευτεί την καλή του και για την πρόταση γάμου επιστράτευσε και τον αδελφό της.

Τον έντυσε λοιπόν Άγιο Βασίλη, τον έστειλε στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα και του είπε να βγάλει από το σάκο του το δαχτυλίδι των αρραβώνων λίγο πριν φωταγωγηθεί το δέντρο.

Όσο όμως ο αδελφός της κοπέλας περίμενε στην πλατεία, αστυνομικοί τον πλησίασαν και τον ρώτησαν αν έχει άδεια.

Εκείνος τους εξήγησε το σχέδιο για την πρόταση γάμου και ευτυχώς οι αστυνομικοί έδειξαν κατανόηση και τον άφησαν να συνεχίσει, αφού πρώτα ευχήθηκαν και οι ίδιοι κάθε ευτυχία στο ζευγάρι.

Μετά από λίγο εμφανίστηκε και ο Γιώργος με την Κατερίνα, εκείνος φώναξε τον Άγιο Βασίλη και έδωσε στην καλή του το δαχτυλίδι, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του.

Η κοπέλα φανερά συγκινημένη είπε το «ναι» και ο κόσμος που βρισκόταν στην πλατεία, άρχισε να τους χειροκροτεί, ενώ η μπάντα του δήμου έπαιξε μόνο για χάρη τους μουσική. 

Tags: