Θρήνος στα Γιάννενα για τον Σωτήρη Μανούση που σκοτώθηκε ενώ πήγε να βοηθήσει τη σύζυγό του σε τροχαίο

Αφήνει ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι

Θρήνος για το θάνατο του Σωτήρη Μανούση

Ανείπωτος είναι ο θρήνος της οικογένειας και των φίλων του 35χρονου Σωτήρη Μανούση από τα Γιάννενα, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, την ώρα που είχε πάει να βοηθήσει τη σύζυγό του μετά από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό της.

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγος του άτυχου Σωτήρη εξετράπη της πορείας του στο 10χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας.

Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο σώα και αβλαβής και κάλεσε τον σύζυγό της για να τη βοηθήσει. Εκείνος έσπευσε στο σημείο όμως την ώρα που προσπαθούσε να επαναφέρει το αυτοκίνητο, όντας πεζός, ΙΧ φορτηγάκι εξετράπη της πορείας του και τον παρέσυρε, σκοτώνοντάς τον.

Ο Σωτήρης Μανούσης αφήνει ορφανό ένα μικρό κοριτσάκι και ήταν πολύ αγαπητός στην περιοχή, αφού στο παρελθόν είχε κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Ζίτσας, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος.

Ήταν επίσης πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ιωαννίνων και αντιπρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο, ένας νέος άνθρωπος με έντονη συνδικαλιστική δράση, αλλά και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας «Μαχητής Ιωαννίνων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top