Με επιστολή του προς τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, πατέρας ενός 5χρονου παιδιού, με σύζυγο άνεργη και αμοιβή μόλις 567 ευρώ το μήνα, καταγγέλλει ότι ο Δήμος Θερμαϊκού κατέσχεσε το μισθό του, λόγω χρέους του από παλαιότερο πρόστιμο 350 ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, το οποίο με τις προσαυξήσεις έφτασε, πλέον, τα 647 ευρώ!

Ο Παναγιώτης Κ.απευθύνθηκε στον Δήμαρχο της πόλης, ο οποίος αρχικά δεσμεύτηκε ότι θα αποδεσμευτεί το ποσό οφειλής από τον τραπεζικό του λογαριασμό. Μάλιστα, ο Δήμαρχος με άμεσες ενέργειες, “προχώρησε” σε διακανονισμό του χρέους, ώστε αυτό να αποπληρωθεί σε μηνιαίες δόσεις.

Παρόλα αυτά- σύμφωνα με την ίδια καταγγελία - η Τράπεζα ενημέρωσε τον οικογενειάρχη πως, ουδέποτε υπήρξε επικοινωνία με τον Δήμαρχο, προκειμένου να εξεταστεί η αποδέσμευση του ποσού οφειλής. Επίσης, ενημερώθηκε από Δημοτικό Υπάλληλο, στη συνέχεια, πως «τελικά δε γίνεται…».

«Κι έτσι έμεινα με τα λόγια συμπαράστασης του Δημάρχου κι ούτε ένα ευρώ στην τσέπη για να ζήσει η οικογένειά μου. Βρίσκομαι σε απόγνωση. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...», κλείνει με δραματικό τρόπο την επιστολή του.

Μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης ωστόσο βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του Δημάρχου, προκειμένου να δεσμευτεί, ο τελευταίος, να διαγράψει το χρέος αλλά και να αρθεί η δέσμευση της τράπεζας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR