Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον σύντροφό της

Το ζευγάρι φέρεται να καυγάδιζε έντονα-Η 46χρονη έβαλε φωτιά στα σκεπάσματα του κρεβατιού όπου βρισκόταν ο 61χρονος

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησε να κάψει ζωντανό τον σύντροφό της

​Φωτιά στο σπίτι όπου έμενε με τον 61χρονο Έλληνα σύντροφό της έβαλε μια 46χρονη Ουαλή, στην προσπάθεια της να τον κάψει ζωντανό.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πυρκαγιά στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Ευαγγελιστρίας, από την οποία έπαθε σοβαρά εγκαύματα ο 61χρονος, και ελαφρά εγκαύματα η 46χρονη Ουαλή.

Οι γείτονες του ζευγαριού κατέθεσαν πως λίγο πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, άκουσαν φωνές, ενώ το ζευγάρι φέρεται να καυγάδιζε συνεχώς και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την μέχρι στιγμής προανάκριση, προέκυψε πως η 46χρονη προκάλεσε την πυρκαγιά βάζοντας φωτιά στα κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο σύντροφός της.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα για πυρκαγιά που ξέσπασε στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου ζει το ζευγάρι, επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως 23, ενώ έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι πυροσβέστες. Ο 61 ετών άνδρας απεγκλωβίστηκε από το φλεγόμενο διαμέρισμα και διακομίστηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Η ίδια συνελήφθη και μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς.

Η 46χρονη Ουαλή βρίσκεται φρουρούμενη στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 61χρονος συντροφός της στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται «σοβαρή».

Σε βάρος της 46χρονης σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Άνω Πόλης - Αγίου Παύλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top