Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που συνεδρίαζε την Δευτέρα με θέμα την έγκριση του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) Αττικής.

Φ1.jpg
Πριν καν ξεκινήσει την εισήγησή του ο εκπρόσωπος της διοίκησης, κάτοικοι της Φυλής και του Γραμματικού, που είχαν έρθει από νωρίς στην αίθουσα, ανέβηκαν στα έδρανα του Προεδρείου, διακόπτοντας τη συνεδρίαση πριν καλά καλά αρχίσει.

Οι πολίτες, που με τον τρόπο αυτό διαμαρτύρονταν για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΧΥΤΑ Φυλής παρά τις περί του αντιθέτου προεκλογικές εξαγγελίες της Ρένας Δούρου, παρέμειναν επί δίωρο στα έδρανα φωνάζοντας συνθήματα και μην επιτρέποντας τη συνέχιση της διαδικασίας.

pesy4_attikis_diamartyria_pesda_aftodioikisi.jpg

Την ώρα που γίνονταν διαβουλεύσεις σχετικά με την εξέλιξη της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, χωρίς να προηγηθεί συζήτηση, αναφώνησε ένα «ως η εισήγηση», ολοκληρώνοντας από μόνος του τη διαδικασία.

Φ2.jpg
Αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσει μεγάλη ένταση, με τους συμβούλους της πλειοψηφίας να αποχωρούν άρον άρον και στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου να προκαλείται μίνι σύρραξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.