​Συγκέντρωση έκαναν το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Lydra» στο υπουργείο Εργασίας. Διακόσιοι τριάντα υπάλληλοι είναι για μήνες απλήρωτοι… Έχουν χάσει την υπομονή τους και θέλουν τα δεδουλευμένα τους, καθώς όπως είπαν στην κάμερα του Star, ζουν κάτω από συνθήκες εξαθλίωσης.

Μόνο ο κύριος Νίκος είναι σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους συνάδελφους του. Για πιο λόγο; Μπορεί να είναι 9 μήνες απλήρωτος έχει όμως θέρμανση στο σπίτι του, γιατί του είχε περισσέψει πετρέλαιο από πέρσι.

Ο κύριος Βαγγέλης ζει με δανεικά! Εργάζεται 20 χρόνια και δεν περίμενε ποτέ να μην έχει να πάρει ένα δώρο στα παιδιά του ενόψει Χριστουγέννων.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί αντιπροσωπεία των εργαζομένων συναντήθηκε με την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, και τον γγ του υπουργείου, Ανδρέα Μεφελούδη.

Η πολιτική ηγεσία είπε στους εργαζόμενους ότι μέσα στις επόμενες ώρες είναι πιθανόν να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους από το νέο επενδυτή, γεγονός που σημαίνει και την αγορά του ξενοδοχείου.

Όλοι τους βρίσκονται σε επαγρύπνηση και σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το σενάριο της αγοράς, την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη θα γίνει ο πλειστηριασμός. Εκεί θα βρίσκονται σωματεία εργαζομένων, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συνέλευση όπου θα καθοριστεί και η περαιτέρω δράση.