​Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα με το... δέντρο και τα λαμπάκια μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια γυναίκα στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, όταν ξέσπασε φωτιά στο σπίτι της το απόγευμα της Δευτέρας.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, λίγα λεπτά πριν τις έξι το απόγευμα, σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική, εξαιτίας της πυρκαγιάς που προκλήθηκε σε οικία στην Πολιτεία.

Μια γυναίκα, η οποία καθόταν στο σπίτι της, είδε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ξαφνικά τις κουρτίνες του σαλονιού της να τυλίγονται στις φλόγες, πιθανόν από τα λαμπάκια του δέντρου ή από κάποιο φωτιστικό που υπήρχε στο χώρο.

Αν και η γυναίκα προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά, δεν κατάφερε να γλιτώσει το σπίτι της από τη μεγάλη ζημιά.

Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα,και το σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε ...στάχτη.

Αρχικά στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι βοήθησαν την γυναίκα να βγει από το σπίτι με ασφάλεια, στη συνέχεια βρέθηκαν στην οικία και εθελοντές πυροσβέστες της Εκάλης και έξι πυροσβεστικά οχήματα!

Παρά τις προσπάθειες κατάσβεσης, η μανία της φωτιάς ήταν τέτοια που το σπίτι υπέστη σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή. Το ευχάριστο και το πιο σημαντικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινη απώλεια .

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR